Cancan

Mario Fresh este trist după bolidul său de lux. Ce s-a întâmplat cu mașina acestuia

Publicat: 15 oct. 2021
Mario Fresh trist
Mario Fresh a anunțat cu tristețe că a fost nevoit să se despartă de mașina sa

Cunoscutul artist Mario Fresh și-a surprins fanii cu mesajul trist postat pe contul de socializare, în care anunță despărțirea de mașina sa. Iubitul Alexiei Eram a precizat că era foarte atașat de bolidul său, pe care îl tunase după pofta inimii sale. Oricum, artistul este hotărât asupra mașinii pe care și-o va lua, însă precizează că mai are de așteptat un pic.

Cunoscutul artist Mario Fresh, pe numele real Mario Gălățanu, este unul dintre cei mai populari interpreți din noua generație din România. Pe lângă faptul că acestuia îi merge foarte bine din punct de vedere profesional, tânărul fiind pe val, el are succes și în plan personal. Astfel, el trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, nimeni alta decât fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca. Recent, artistul a anunțat că trece printr-o despărțire dureroasă. Dar stați liniștiți, nu este vorba de iubita lui, ci… de mașină.

Mario Fresh, trist după mașina lui

Mario Fresh tocmai a trecut printr-o despărțire dureroasă, potrivit spuselor sale, căci s-a văzut nevoit, din dorința de a se reînnoi, să își ia adio de la mașina sa. Artistul a făcut anunț trist pe internet, acolo unde a împărtășit cu fanii și o altă veste, de data aceasta, una îmbucurătoare.

Mario Fresh este extrem de activ pe rețelele de socializare, reușind ca de fiecare dată, fie că că are de dat o veste bună, ori una mai puțin plăcută, să împărtășească totul cu cei care-i ascultă muzica. Și, cum multă lume știe deja că tânărul nu este pasionat doar de muzică, ci și de mașini, ultima sa destăinuire din mediul online are leătură cu bolidul său de lux, tunat de nenumărate ori, sau mai vine zis fostul său bolid de lux.

S-a despărțit cu greu de bolidul de lux

Chiar dacă alții nu s-ar fi dezlipit nici în ruptul capului de o astfel de mașină, Mario Fresh a decis că e momentul să își ia „adio” de la bolidul său de lux. Oricum, artistul, care spune că s-a despărțit cu greu de mașina care l-a plimbat prin toată țara, are deja stabilit și următorul pas. Așa cum v-ați gândit deja, Mario Fresh este pregătit să bage mâna adânc în buzunar și să își achiziționeze o altă mașină, una mult mai nouă și mai dotată decât cea care acum și-a găsit alt proprietar.

„Tocmai ce am avut ultimul drum la volanul acestei mașini, pentru că astăzi pleacă din familia Fresh și nu știu ce stare să am. Dar așa este în viață, lucrurile vin și pleacă, la fel ca oamenii. Oricum, următoarea mașină va fi extraordinară, deja știu ce-mi voi achiziționa, doar trebuie să avem puțină răbdare”, a posta Mario Fresh pe contul de Instagram.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu frumos

Împreună de câțiva ani, Mario și Alexia Eram formează un cuplu foarte frumos, iar relația lor este destul de solidă. Iar acest lucru se întâmplă chiar dacă uneori îi despart distanțe foarte mari. Fie că e vorba de concertele și evenimentele la care participă Mario Fresh, ori perioada în care Alexia Eram a fost la facultate la Londra, respectiv vacanțele petrecute fără iubitul ei. Așa se face că astă vară, apăruseră zvonuri că Alexia Eram s-a despărțit de Mario. Însă, cei doi sunt în continuare împreună dovedind că iubirea lor este foarte puternică. Dar asta nu înseamnă că, atunci când sunt la distanță unul de celălalt, Mario Fresh nu este trist și nu îi este dor de iubita lui…
Adauga un comentariu