Cancan

Mario Fresh îi duce dorul lui Alex Velea! Ce a spus despre fostul său mentor

Publicat: 30 dec. 2021
Mario Fresh Alex Velea
Mario Fresh a recunoscut că sunt momente în care îi simte lipsa fostului său mentor

Mario Fresh a vorbit recent despre relația actuală cu Alex Velea, fostul său mentor și prieten. Cei doi au fost prieteni și au colaborat ani de zile. Însă în urmă cu mai bine de un an, relația lor atât de prietenie, cât și cea profesională, au ajuns la un final. În prezent, nu se poate spune că Mario Fresh a făcut un pas greșit la acel moment și chiar a evoluat destul de bine.

Anul trecut, Mario Fresh și Lino Golden au fost în centrul unui scandal de zile mari cu fostul lor mentor. Atunci, Alex Velea i-a acuzat pe mai tinerii săi colaboratori că l-ar fi trădat și că au dorit să facă bani, pe cont propriu, cu ce i-a învățat el. La vremea respectivă, în mediul online s-au vehiculat mai multe motive, printre care diferite certuri între artiști, dar un rol în despărțire l-ar fi jucat și iubitele lor, Antonia și fiica Andreei Esca. Indiferent de motivul pentru care au decis să o ia pe drumuri separate, Alex Velea și Mario Fresh au dat de înțeles că nu mai există cale de întoarcere.

Mario Fresh îi duce dorul lui Alex Velea

Mario Fresh a recunoscut că se confruntă cu momente în care și-ar dori să știe părerea fostului său mentor. Cu toate acestea, celebrul cântăreț își aduce aminte motivul pentru care a decis să continue singur pe acest drum.

„Sunt momente, da, nu știu. Da, dar rar. Erau momente când simțeam nevoia să cer o părere, doar o părere de la el, dar mi-am dat seama că pot să gândesc și singur”, a spus Mario Fresh, într-o emisiune televizată.

Alex Velea și cei doi foști protejați ai săi au făcut împreună milioane de vizualizări cu piesele pe care le scoteau. Fostul mentor al lui Mario Fresh și Lino Golden a declarat de multe ori că este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat între ei, însă nu există șanse de împăcare.

Alex Velea exclude orice împăcare cu cei doi

De cealaltă parte, Alex Velea a vorbit despre cei care l-au trădat. Astfel, iubitul Antoniei a precizat că nu îl interesează soarta lui Mario Fresh ori a lui Lino Golden și nici nu-i pasă dacă le este bine sau rău. Alex Velea a recunoscut despre el că este o persoană care nu prea dă a doua șansă, deoarece nu crede în așa ceva.

„Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva”, a spus Alex Velea, referitor la cearta cu cei doi.

În altă ordine de idei, despărțirea dintre Mario Fresh și Alex Velea a reprezentat un succes financiar pentru iubitul Alexiei Eram. Și aceasta deoarece interpretul ieșeană a înregistrat un profit considerabil mai mare decât pe vremea când era sub contract cu Alex Velea.
Adauga un comentariu