Mozaic muzical

Mario Fresh și Alexia Eram petrec clipe romantice în Dubai. Anunțul neașteptat făcut de fiica Andreei Esca

Publicat: 21 ian. 2022
Mario Fresh si Alexia Eram imbratisati
Alexia Eram și Mario Fresh și-au surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultima postare de pe rețelele de socializare

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formează unul din cele mai fresh cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar acum se află într-o vacanță romantică în Dubai.

Cântărețul și iubita lui sunt în culmea fericirii, relația lor fiind mai apropiată ca oricând, cei doi tineri se înțeleg din ce în ce mai bine și petrec mult timp împreună.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt extrem de activi în mediul online

Mario Fresh și Alexia Eram și-au pus fanii pe gânduri în urma unor postări făcute pe Instagram. Internauții au observat că Alexia Eram are burtică și s-au gândit imediat că poate fiica Andreei Esca este însărcinată.

”Doamne faini sunteti❣️???”, ” O sa fiti parinti super cool ca si ai vostri de alfel ?❤️?”,  NU CREDDD!!! Alexia e gravidă?,bravo vouă?”, ”Cred ca Alexia a mancat mult sau e gravida?/ Sa fie într-un ceas bun! ??” Alexia e gravidă! Bravo vouă”, au fost doar câteva comentarii de pe internet.

Alexia Eram, despre posibilitatea de a avea un copil

În urma cu câteva luni, fiica Andreei Esca a vorbit despre familie și copii. Întrebată fiind pe Instagram câți copii își dorește să aibă, Alexia Eram a răspuns clar și sincer că vrea să fie mămică de doi, însă nu a oferit detalii despre marele moment.

Între Alexia și Mario a fost dragoste la prima vedere, așa cum povesteau cei doi îndrăgostiți. Cât despre prima lor întâlnire, aceasta a avut loc într-un parc din București.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario

În ciuda zvonurilor de despărțire, Alexia Eram și Mario Fresh sunt foarte fericiți împreună. În ultima vreme, cei doi nu au postat poze împreună pe rețelele sociale deoarece își doresc să păstreze discreția. Andreea Esca are o părere foarte bună despre iubitul fiicei sale. Într-o emisiune de televiziune, celebra prezentatoare l-a descris pe Mario Fresh ca fiind un tânăr ambițios și talentat. Când i-a cunoscut pentru prima dată pe părinții Alexiei, Mario Fresh era foarte emoționat. Cu toate acestea, el și viitorii săi socri au o relație foarte bună.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex”, își amintește Mario Fresh despre acele vremuri.

In mediul online a apărut o poză în care Mario Fresh și artista Mira se sărutau. Într-un live pe Instagram, cei doi au ținut să clarifice că nu sunt împreună. Unii fani au fost supărați de vederea acestei postări. Mario Fresh și Mira au colaborat pentru o piesă ce se numește „deziubește-mă”.
Adauga un comentariu