Cancan

Mario Fresh și Alexia Eram, pregătiți să facă marele pas. Cum își imaginează fiica Andreei Esca nunta

Publicat: 02 nov. 2021
Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram se gândesc la căsătorie

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Povestea lor de iubire a evoluat rapid, iar acum cei doi se gândesc la ziua în care vor deveni o familie. Când fiica Andreei Esca a plecat la studii în Marea Britanie, Mario Fresh și Alexia au avut o relație la distanță, dar au trecut cu bine peste această perioadă, ei rămânând loiali unul altuia.

Mario Gălățanu, cunoscut drept Mario Fresh, este originar din Iași. Deși s-a mutat la București, părinții lui au rămas în Iași, unde dețin o pizzerie. Iubita lui este nimeni alta decât Alexia Eram, fiica prezentatoarei TV Andreea Esca. Părinții celor doi se înțeleg de minute și sunt ca o mare familie. Totuși, puțini știu că Andreea Esca este cea care le-a făcut cunoștință celor doi.

Mario Fresh și Alexia Eram, planuri de nuntă

Mario Fresh și iubita sa sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Relația lor este stabilă, bazată pe iubire, încredere și comunicare. La un moment dat, s-a zvonit că povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfârșit. Deși cei doi au ales să nu comenteze cu privire la acest subiect, zvonurile s-au dovedit a fi false atunci când au participat împreună la un eveniment.

Dată fiind relația de lungă durată, este de la sine înțeles că Alexia Eram  se gândește deja la nuntă. Aceasta a dezvăluit că își dorește ca importantul eveniment să aibă loc pe o plajă în Bali, departe de țară. Din punctul ei de vedere, vârsta potrivită pentru măritiș este după 27 de ani. Pe lângă mireasă și soție, fiica Andreei Esca își dorește să fie mamă.

Când a fost întrebat pentru prima dată despre căsătorie, Mario Fresh a răspuns că își dorește să aibă loc “undeva prin Bora Bora”. Viitorul mire vrea ca momentul în care își va cere iubita în căsătorie să fie unul special.

„Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a dezvăluit Alexia Eram.

Mario Fresh, un artist pe val Mario Fresh este un artist care face parte din noul val.

Acesta a devenit celebru în 2014, fiind susținut de către artistul Alex Velea. Deși relațiile dintre el și Alex Velea s-au răcit, Mario Fresh îi este recunoscător fostului său mentor.

„A fost norocul că l-am cunoscut pe el și pe cei din jurul lui, care au pus câte o cărămidă la cariera mea. Datorită lui am ajuns unde sunt.” În ultimul timp, tânărul a participat în show-uri televizate, ca Exatlon și Splash! Vedete la apă. După lansarea piesei „Solo”, presa l-a comparta cu Shawn Mendes și Justin Bieber datorită sound-ului foarte fresh. Piesa a fost scrisă de Alex Velea.

Puțini știu însă că, inițial, numele de scenă al lui Mario Fresh a fost FreshKid. Totul s-a schimbat atunci când piesa intitulată Mario Fresh, în colaborare cu Alex Velea a “rupt internetul în trei”, strângând peste 20 de milioane de vizualizări în primul an. Contrar zvonurilor, Mario Fresh și Alexia Eram sunt foarte fericiți împreună.
Adauga un comentariu