Fotbal extern

Mario Goetze, indisponibil 2 luni

Publicat: 24 ian. 2012

Campioana Germaniei, Borussia Dortmund, nu va putea conta pe serviciile tanărului său mijlocaş ofensiv Mario Goetze pentru aproximativ două luni, din cauza unei accidentări în zona inghinală.

Din cauza problemelor cu care se confruntă, jucătorul în varstă de 19 ani nu a evoluat în ultimele două meciuri disputate de Borussia Dortmund la sfarşitul anului trecut şi nici în prima partidă din acest an, caştigată de echipa sa cu 5-1 pe terenul lui Hamburg SV.

‘Mario Goetze va fi indisponibil între şase şi opt săptămani, ceea ce înseamnă că va putea reveni pe gazon cel mai devreme la jumătatea lunii martie, cu ocazia meciului din deplasare cu Mainz 05’, se precizează într-un comunicat al campioanei Germaniei.

Goetze este considerat unul dintre marile talente ale fotbalului german şi se aşteaptă ca el să joace un rol important în Nationalmannschaft la EURO 2012. Mijlocaşul se află în vizorul mai multor cluburi europene pentru un eventual transfer, în ciuda faptului că este legat prin contract de actualul său club pană în 2014.loading...

Adauga un comentariu