Cancan

Mario Mutu, pe urmele tatălui său. Gest controversat pe Instagram, de ziua lui

Publicat: 12 nov. 2021
Mario Mutu Instagram
Mario Mutu seamănă foarte mult cu tatăl său, Adrian Mutu

De ziua lui, Mario Mutu a făcut un gest controversat pe Instagram. Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 19 ani și este un tânăr independent, care fumează și are tatuaje. Mario este fiul Briliantului din prima căsătorie. Acesta a fost căsătorit cu Alexandra Dinu în urmă cu mai mulți ani. Totodată, acesta este apropiat de frații săi vitregi, drept dovadă el a postat pe Instagram o poză în care îl ținea în brațe pe mejinul lui Mutu, Tiago.

Adrian Mutu este antrenor de fotbal și un celebru fost jucător. S-a născut pe data de 8 Ianuarie, 1979. Și-a început cariera sportivă la echipa FC Argeș din Pitești și de-a lungul timpului a jucat în mai multe echipe de fotbal din străinătate. În prezent, el are un mariaj cu Sandra Bachici, însă a mai fost căsătorit de două ori, cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos. În total, el are patru copii, doi băieți și două fete.

Mario Mutu seamănă tot mai mult cu tatăl lui

Pe măsură ce crește, toată lumea poate observa asemănarea fizică dintre Adrian Mutu și fiul său. Atunci când Mario a împlinit 19 ani, fostul fotbalist a distribuit pe rețelele de socializare o poză cu fiul lui, iar în descriere îi ura la mulți ani. În acea fotografie, Mario Mutu își etala tatuajele, ținând un pahar în mână. În această vară, Mario a postat pe contul de Intagram o poză în care se afla pe Iaht alături de tatăl său, în vacanță. În această poză, urmăritorii de pe Instagram îi puteau admira noul tatuaj, dar mai ales poate fi sesizată asemănarea dintre el și părintele său.

Mario Mutu, gest controversat pe Instagram

Când a împlinit vârsta de 19 ani, fiul lui Adrian Mutu a postat o imagine controversată pe contul de Instagram . Tânărul se află la vârsta la care poate lua propriile decizii, indiferent de părerea părinților. Așadar, fanii și-a luat prin surprindere fanii cu o poză în care fuma alături de un prieten. Mario Mutu este pasionat de modelling. Cu toate acestea, fanii de pe rețelele de socializare sunt de părere că unele poze și ipostaze sunt total nepotrivite pentru vârsta pe care o are. Într-una dintre aceste poze, Mario a pozat fără tricou și cu pantalonii în vine.

Câți copii are Adrian Mutu

Pe lângă Mario, Adrian Mutu mai are trei copii. De când fosta soție a fotbalistului, Alexandra Dinu, s-a întors în România, tânărul Mario a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu tatăl său. Iar din căsnicia cu fosta sa soție, Consuelo Matos Gomez, Adrian Mutu are două fiice. Cea mai mare are 15 ani și se numește Adriana, iar sora ei este Maya. Cu actuala soție, Sandra, Adrian are un fiu pe nume Tiago, care s-a născut în 2017.

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a postat numeroase poze cu copii săi pe rețelele de socializare, iar fanii sunt de părere că are două fiice superbe. Deși a avut relații cu mai multe femei, fostul mare fotbalist și-a ținut mereu copii și familia aproape. Actuala soție, Sandra Mutu, este foarte îndrăgită de către fiicele sale vitrege. Și dacă Mario seamănă foarte mult cu tatăl său, fiica sa Adriana a moștenit trăsăturile mamei, onsuelo Matos. Așadar, Mario Mutu este un tânăr rebel, ceea ce se poate vedea și din postările de Instagram.

Adauga un comentariu