Magazin

Marioara Murarescu, confesiuni SOCANTE de pe PATUL de spital

Publicat: 31 ian. 2014
1

Marioara Murarescu a murit in cursul noptii trecute. Marioara Murarescu a petrecut Sarbatorile de Iarna tot in spital, dar nu a mai avut putere sa raspunda zecilor de apeluri si de mesaje de bine pe care le-a primit.

Marioara Murarescu (66 de ani) s-a luptat de peste sase luni cu necrutatoarea maladie, dar si cu depresia.

Citeste si: A murit Marioara Murarescu

Episoadele de chimioterapie la care a fost supusa in ultimii ani au traumatizat-o pe Marioara Murarescu, sustin artistii apropiati realizatoarei TV. „Am vorbit recent cu dansa si mi-a frant inima… Mi-a spus: „In limba mai au sa ma intepe, ca in rest m-au intepat peste tot”. Mi-am dat seama ca nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus ca urmeaza o terapie mai blanda si ca asteapta sa vada daca da rezultate”,  a marturisit recent un interpret de folclor, vechi colaborator al „Tezaurului folcloric”, potrivit romaniatv.net.

Marioara Murarescu era internata, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitala, pentru continuarea ingrijirilor medicale.

Comentarii
  • Dumnezeu s-o odihneasca in pace! A mai trecut in nefiinta inca o mare valoare a simbolului luptei ,,indirecte,, impotriva Manelizarii Romaniei si pro pentru pastrarea cantecului si obiceiului romanesc,traditiei… niciodata nu o sa uit cantecul de incepere a fiecarei emisiuni

Adauga un comentariu