Magazin

Marioara Murarescu: Secretul care l-a tinut o viata

Publicat: 05 feb. 2014
1

Marioara Murarescu, indragita realizatoare a „Tezaurului folcloric„, a reusit cu demnitate sa pastreze cel mai aprig secret din viata ei: identitatea omului pe care l-a iubit si caruia i-a daruit un copil.

Barfe au circulat o multime: ca interpretul de muzica populara Liviu Vasilica ar fi tatal lui Petrisor Murarescu (31 ani), sau ca „doamna folclorului romanesc” a fost casatorita pentru o scurta perioada cu un medic. Adevarul insa e altul!

Citeste si: Macinat de durere, Petre, fiul Marioarei Murarescu, a vorbit la TV

„Marioara a fost indragostita de un medic. L-a nascut pe Petrisor, insa nu au putut continua relatia pentru ca din cate am auzit se pare ca barbatul era insurat, iar tatal sau era o figura cu o influenta politica in Targoviste. Ea nu a vrut sa strice pozitia sociala si renumele acelui om, dar nici sa destrame o familie. Conditiile esentiale de a deveni cineva erau sa ai o familie, sa nu ai probleme de natura politica sau penala, iar un divort in conditiile regimului co­­­munist era un intreg circ. Marioara si l-a dorit enorm pe Petrisor si a hotarat sa-l pastreze cu riscul prejudecatilor acelor vremuri, pentru ca o femeie care era insarcinata si era nemaritata ar fi fost repudiata de socie­tate. Nici avort nu a vrut sa faca, mai ales ca avea o educatie religioasa de la tatal ei, asa ca l-a pastrat. Nu a vrut sa faca circ, asa ca nu a cerut pensie alimentara sau recunoasterea copilului. Din contra, a facut un gest de maxim curaj si i-a dat numele ta­ta­lui sau. Pe el il chema Pe­tre Murarescu”, a spus o apropiata a familiei Murarescu, pentru click.ro.

Citeste si: Marioara Murarescu, confesiuni SOCANTE de pe PATUL de spital

Marioara a murit saptamana trecuta, la 66 de ani, dupa ce in ultimii trei ani a luptat cu cancerul.

Comentarii
  • OARE CIND SE VA M-AI NASTE O A DOUA MARIA MORARESCU???????? CRED CA A LUAT CU EA SI TEZAURUL FOLCLORIC CU EA, SI A LASAT IN URMA IE ACEI INCULTI, ANALFABETI,DE MANELISTI CARE A SUFOCAT SI SUFOCA ROMINI CU MANELELE LOR! CULTURA ROMINIEI ESTE MANELIZATA DE ACESTE JEGURI!

Adauga un comentariu