Dragoste

Marire de penis la domiciliu

Publicat: 15 apr. 2010

Marirea penisului, echivalentrul silicoanelor la femei, este o operatie foarte costisitoare pe care un procent mare din barbati ar dori sa o faca. Daca aveti reprosuri din partea partenerelor insa nu aveti bani sa va faceti o asemenea operatie, este bine de stiut ca exista cateva trucuri pentru asa ceva. Sunt foarte simple si le puteti face la domiciu, fara sa va coste absolute nimic. Imaginati-va cum ar fi sa obtineti un penis fara sa treceti pe masa de operatie a doctorilor. Dar, in cele din urma, daca cineva considera ca lungimea sau circumferinta membrului sau viril necesita unele schimbari, iata un sfat. Două atunci:

1) Pentru a creste natural lungimea penisului, adica pentru a se intinde, sunt cateva exercitii pe care trebuie sa le faceti. Este foarte simplu. Nu este complicat. Intindeti penisul de trei ori pe zi, de cate 7 ori de fiecare data si astfel lungimea sa va creste. Rezultatele sunt vizibile dupa cateva saptamani.

2) Pentru a spori circumferinta a penisului, cele mai bune exercitii sunt cele de masaj zilnic. Masajul zilnic al penisului si a testiculelor mareste dimensiunea acestuia. Un minut pe zi este suficient. Acest exercitiu are privilegiul de a creste cantitatea de testosteron (hormon masculin). Testosteronul este produs de testicule. Iar atunci cand stii ca acest hormon creste dorinta sexuala (libidoul) si rezistenta sexuala (virilitate) impusti doi iepuri dintr-o lovitura.loading...

Adauga un comentariu