National

Marius Badea, patron Bradet: Se doreste decimarea unui brand la care am muncit mult

Publicat: 15 mart. 2016
1

Patronul Bradet afirma ca toate informatiile care apar acum referitor la produsele fabricii sale nu duc decat la decimarea brandului.

Marti au aparut rezultatele analizelor Institutului Cantacuzino care au rezultat ca angajatii fabricii au bacteria E-coli.

„Ni s-a spus ca nu e niciun fel de problema din punct de vedere al angajatilor. Analiza nu o face nimeni in aceasta industrie. Daca un angajat respecta igiena nu are nicio implicare asupra produsului. Rezultatele sunt negative la toate produsele noastre. Aparitia informatiilor de astazi certifica ca se doreste decimarea brandului la care am munci mult”, a spus Badea.

Acesta se bucura, totodata, ca a oprit productia.

„Exportam in cinci-sase tari, Germania, Italia, Spania, Belgia, Anglia. E o munca titanica in care am investit tot. Azi punem lacatul cand noi aveam analizele perfecte”, a continuat patronul fabricii.

In ceea ce priveste angajatii purtatori ai bacteriei, Badea afirma ca „ni s-a spus sa ii dam afara ca nu au declarat ca sunt bolnavi. Daca omul e sanatos si nu are niciun simptom, de ce sa il dam afara? Nimeni nu a stiut sa spuna ce tratament sa facem”.

Adauga un comentariu