National

Marius Bicu, Unilact, trage un semnal de alarma

Publicat: 13 mai 2014
1

Marius Bicu, managing partner al Unilact, producatorul branzeturilor premium De la Ferma, spune ca firmele mici ar trebui ajutate de catre stat in finantarea consultantei tehnice, de marketing, in instruirea personalului, dar ar trebui sa reinfiinteze scolile de meserii pentru ca industria duce lipsa de oameni calificati.

Citeste si O tanara din Iasi a innebunit clientii ieseni! Ingredientele pe care le foloseste i-au lasat

IMM-urile din Romania sunt in general flexibile, rezistente, dar ca sa creasca sanatos si sa fie puternice pe termen lung au nevoie de consultanta tehnica, de marketing. Eu ma lupt cu firme mari, multinationale, sunt cu un pas in urma lor din cauza lipsei fondurilor pentru investitii in marketing, a consultantei financiare.

Citeste si VERDICT SOCANT pentru romani: Traim MAI RAU decat in timpul crizei

A doua nevoie este instruirea personalului. Fondurile sunt necesare de la ingineri pana la muncitori, pentru ca IMM-urilor functioneaza cu ajutorul oamenilor calificati.

Citeste si El este inginerul roman care ar putea revolutiona industria auto

De asemenea, trebuie reinfiintate scolile de meserii, nu mai exista un sudor sub 40 de ani”, a declarat antreprenorul la conferinta ZF Cum pot contribui IMM-urile la relansarea economica a Romaniei?

Adauga un comentariu