Magazin

Marius Bodochi, victima a incendiului mistuitor de ieri. I-au ars toti banii din casa si aparatura electrocasnica

Publicat: 03 oct. 2012
1

Incendiul devastator ce a avut loc ieri, la un complex rezidential din Comuna Glina, a facut victime si in randul vedetelor. Actorul Marius Bodochi a trecut, poate, printre cele mai grele clipe din viata lui, in momentul in care a vazut cum, sub ochii lui, casa-i arde ca o torta, potrivit Cancan. Din pacate, eforturile sale de a-si salva bunurile au fost nule, paguba fiind una considerabila.

Zeci de persoane au varsat rauri de lacrimi si si-au trecut ziua de ieri, in calendar, ca fiind una dintre ele mai negre. Un foc mistuitor a cuprins in totalitate ultimul etaj al unui bloc situat intr-un cartier rezidential, multe dintre familii ramanand, practic, pe drumuri.

Printre ghinionisti, s-a aflat si actorul Marius Bodochi, care avea un apartament, la mansarda. Actorul si vecinii lui s-au vazut neputinciosi in fata flacarilor care au acaparat totul, vazand cu ochii, Bodochi pierzand mare parte din agoniseasla de-o viata. Potrivit vecinilor care au incercat sa-l ajute sa mai salveze cateva ceva, se pare ca actorului i-au ars toti banii pe care-i avea in casa, dar si toata aparatura electrocasnica. Pana la incheierea editiei, actorul nu a putut fi contactat, pentru informatii suplimentare. In acelasi complez rezidential locuiesc si actorul Florin Zamfirescu si acordeonistul Vali Craciunescu, dar se pare ca locuintele lor nu au fost afectate.

Adauga un comentariu