Magazin

Marius Moga, INDRAGOSTIT LULEA de Bianca

Publicat: 03 iun. 2014
1

Marius Moga pare sa-si fi gasit in sfarsit aleasa. Artistul este indragostit lulea si pare sa aiba planuri mari cu noua lui iubita, Bianca Lapuste.

Citeste si Marius Moga nu mai arata asa. Schimbarea de look cu care artistul si-a impresionat fanii

S-au cunoscut in urma cu putin timp, dar lucrurile par sa fie serioase intre Bianca si Marius Moga. Cei doi si-au cunoscut deja parintii unul altuia si, mai mult, au decis sa se mute impreuna in Bucuresti. Intrebata de Catalin Maruta, in cadrul emisiunii lui, ce a atras-o cel mai mult la Marius Moga, Bianca a declarat ca „inteligenta lui”.

Citeste si Toata lumea ii stie pe Iulian si Marius Moga, dar putini il cunosc pe tatal lor! Uite cum arata

Marius Moga s-a cuplat cu Bianca Lapuste, corespondenta stirilor Pro TV de la Iasi, cu 12 ani mai tanara decat el. Frumoasa blonda apare in noul videoclip al lui Moga, „Pe barba mea”, ce a fost lansat recent.

Citeste si Pe ea a chemat-o Moga la el, in miez de noapte!

Afinitatile lui Moga pentru blonde sunt arhicunoscute, dupa ce compozitorul a avut o relatie de cativa ani cu Iulia Vantur originara si ea tot din Iasi, acelasi oras din care este si Bianca. In mod incredibil si Iulia Vantur a fost corespondenta stirilor Pro TV de la Iasi pana sa ajunga la pupitrul din Capitala.

Sursa: libertatea.ro
Comentarii
  • Alta saracie cu burta lipita de sira spinarii, indragostita de prezervativul asta cu bani! Macar sa-l mulga bine, ca aduce bani in bugetul Iasului! Baga bianca curr

Adauga un comentariu