Local

Marius Ostaficiuc, președintele PSD Iași, despre demisia ministrului Sănătății: „Sistemul medical este bulversat total. România are nevoie de stabilitate“

Publicat: 26 mart. 2020

Președintele PSD Iași, Marius Ostaficiuc, a declarat, în contextul demisiei ministrului Sănătății, Victor Costache, că sistemul medical este bulversat total. România are nevoie de stabilitate.

„Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia in plina pandemie de Covid-19. Gestul sau poate fi pe de o parte inteles, insa in vremuri normale, nu intr-o astfel de situatie de criza, in care marinarii parasesc barca ce se scufunda, iar pasagerii raman de izbeliste. Dupa ce au bulversat intreg sistemul medical, au ajuns sa plece pe usa din dos.

Mai mult decat oricand Romania are nevoie acum de stabilitate si putere pentru a trece peste aceasta criza in care ne aflam. dar pentru asta este nevoie ca toti cei implicati sa arate ca sunt capabili sa faca ceva, sa ia masuri concrete si la timp. Nu este cazul sa ne lungim, sa luam decizii pripite pe care le vom regreta mai tarziu.

Toti romanii trebuie tratati de la egal la egal. Cred ca mai intai trebuie rezolvat focarul de la Suceava, unde cazurile se inmultesc pe zi ce trece, tocmai pentru a nu risca ca pandemia sa se raspandeasca si in imprejurimi. Daca pacientii vin la Iasi, la Pascani, la Bacau,ar fi cazul si ca aceste unitati medicale sa fie dotate, medicii sa fie bine echipati, iar toate masurile sa fie puse la punct. Nu mai e cazul de balbaiala si de fuga de raspundere!“, a spus marius Ostaficiuc.loading...

Adauga un comentariu