Actualitate

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, solicita analiza activităţii consilierilor locali. Organizaţia deschide lista de recrutări pentru alegerile locale

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Ostaficiuc preşedintele PSD Iaşi solicita analiza activităţii consilierilor locali. Organizaţia deschide lista de recrutări pentru alegerile locale
Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, solicita analiza activităţii consilierilor locali. Organizaţia deschide lista de recrutări pentru alegerile locale:

”Primăria și Consiliul Local al municipiului Iași au nevoie de oameni dedicați comunității și valorilor social democrate. În ultima săptămână am asistat la câteva situații stânjenitoare care vor trebui reglate în interiorul organizației în cadrul discuțiilor din partid.
Corect din partea colegilor mei ar fi fost să vină cu inițiative, să fie incisivi și să atenționeze orice derapaj al administrației locale de la litera legii. Colegii mei nu au înțeles acest lucru și au ajuns să se predea fără luptă, fără o analiză amănunțită, fără să intervină și să facă opoziție la primarul liberal Chirica.
Am mai spus și o repet. Astfel de întrebări trebuiau puse de colegii noștri din cadrul Consiliul Local.
Nu este nici pe departe un atac la democrație, un atac împotriva investițiilor și nici la adresa domnului primar Chirica. Sunt doar chestiuni care depășesc interesul de conjunctură și care trebuiau scoase în evidență de aleșii social democrați .

Solicit în calitate de Președinte al Organizației Municipale a PSD analiza asupra activității fiecărui consilier local în parte, lăsând la latitudinea celor care au intrat în barca lui Mihai Chirica să vâslească în gol, conduși de curentul iluziei.

De asemenea în urma consultării cu reprezentanții organizației municipale am decis să deschidem campania internă de recrutare pentru întocmirea listelor de aleși locali. Fiecare organizație din municipiu poate să vină cu propuneri de persoane pentru a intra în analiza internă legată de viitoarea lista de aleși municipali ai Partidului Social Democrat. Este momentul cel mai propice acum pentru a putea exprima valorile social democrate, cele pe care unii le-au pierdut pe drum. E momentul de a fructifica o șansă de care partidul are mare nevoie. E o șansă de a ne întări, de a redeveni principala forță în politică și în administrația locală.
Nu este un meci intern, ci oportunitatea derulării unei analize amănunțite care să ducă către oameni cu adevărat implicați și care nu au parti-pri-uri, ci care cred în valorile social democrației. Este momentul să denunțăm obediența în fața unei administrații care a renunțat la valorile pentru care a obținut un vot majoritar susținut de PSD.
Mai permiteți o precizare: organizația municipală este parte importantă a organizației județene , trebuie să își aducă aportul său prin acțiune nu prin figurație. Un rezultat bun se poate obține numai căzând de acord asupra acestei realități.” se arată în postare.

Adauga un comentariu