National

Marius Petcu, dupa ce a fost arestat: Am facut atata bine in astia 20 de ani

Publicat: 01 apr. 2011
1
Sindicalistul Marius Petcu s-a prezentat aseara la Directia de Cercetari Penale (DCP), dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis incarcerarea lui pentru 29 de zile, el spunand ca este dezamagit de hotarârea instantei si ca nu se astepta la asa ceva.

Liderul CNSLR-Fratia a fost adus de sotia lui cu masina condusa de aceasta, un autoturism marca Toyota RAV4, potrivit Mediafax. Imbracat într-o geaca de blugi si având un geamantan în mâna, Petcu a ajuns la DCP în jurul orei 20.30, la aproximativ o ora de la decizia Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

„Cred cu tarie în dreptatea mea si sper sa ma întorc cât mai repede între ai mei”, a spus liderul sindical. El a adaugat ca avocatii sai nu au stabilit înca un calendar al actiunilor juridice pentru eliberare, dar ca acestia vor face toate demersurile necesare în acest sens. „Am facut atata bine în astia 20 de ani, nu ma asteptam la asa ceva„, a mai spus Marius Petcu.

Comentarii
  • ce bine ati facut mai golanilor ati fost mana in mana cu toti ordinarii de politicieni care s-au perindat prin asa zisul parlament de golani al Romaniei, daca ati fi facut bine ati fi adunat la doar unul din miile de mitinguri care le-ati organizat din 1990 incoace peste 500.000 de oameni ,dar va fost frica ca oamenii nemultumiti vor rasturna jigodiile de la putere si veti fi demascati si voi asa ca ati preferat sa aduceti cateva mii ,poate zeci de mii pt a arata chipurile ca luptati alaturi de romanii chinuiti de atatia ani mai exact 21 de ani de suferinta ,daca ar fi dreptate in tara asta toti ar trebui sa fiti executati toti liderii sindicali de mana cu toti ordinarii de politicieni din 1990 pana in prezent in frunte cu cei trei presedinti care ia avut Romania

Adauga un comentariu