Actualitate

Marius Spinu a fost demis! Petru Movila este noul sef al organizatiei locale PD-L Iasi

Publicat: 09 feb. 2013
1

Marius Spinu a fost inlaturat de la sefia Organizatiei Municipale a Partidului Democrat –Liberal, locul acestuia fiind luat de deputatul Petru Movila.

Astazi dimineata a avut loc o sedinta largita a Biroului Permanent Judetean (BPJ), la care au participat si sefii organizatiilor locale din PD-L, dar si primarii in functie ai formatiunii politice. La sedinta de la Directia de Agricultura a fost facuta o analiza a activitatii Organizatiei Municipale si a fost desfiintat intreg Biroul Permanent Local. Motivul principal al acestor decizii a fost rezultatul dezamagitor de la alegerile din vara. De asemenea, lui Marius Spinu i s-a mai reprosat modul in care a gestionat campania electorala din 2012 si slaba implicare in activitatile de partid. Dintre membrii Biroului Permanent Judetean, a votat impotriva demiterii lui Marius Spinu numai consilierul judetean Liliana Romaniuc, in timp ce fostul deputat Nicusor Paduraru s-a abtinut.

In aceste conditii, a fost constituit un nou Birou Permanent Local, condus de Petru Movila si din care mai fac parte deputatul Camelia Bogdanici, consilierul local Constantin Birhala, in calitate de prim-vicepresedinti, in timp ce Marian Uscatu este secretar general. De asemenea, printre altii, in noul BPL au mai fost numiti dr. Vladimir Poroch, fostul director al Spitalului de Urgente Iasi, dr. Elena Isan, sefa Laboratorului de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Vlad Iuganu, Maria Roman si Dan Simionescu.

Noul BPL constituit astazi este interimar si trebuie sa se ocupe de convocarea Consiliului de Coordonare Local. Fostul presedinte al Organizatiei Municipale, Marius Spinu, si senatorul Dumitru Oprea nu au participat la aceasta sedinta. 

O alta decizie luata astazi de BPJ al PD-L Iasi este inlocuirea lui Ioan Ionita de la conducerea filialei pascanene. In locul acestuia a fost numit Nita Dermide, fost candidat al PD-L la Senat.

„Biroul Permanent Judetean al Organizatiei Judetene PDL Iasi, intrunit in sedinta de sâmbata, a votat in unanimitate masuri organizatorice reparatorii pentru a repune toate organizatiile pe un drum corect si normal, acced de munca politica in perioada când partidul se afla in opozitie.  Aceste masuri s-au luat pentru ca membrii Organizatiei Judetene sa poata sa traduca in viata pozitia Partidului Democrat Liberal privind reforma in educatie, reforma in sistemul sanitar, reforma administratiei publice, sustinerea reformei constitutionale, refacerea credibilitatii externe, sustinerea independentei juridice, conservarea stabilitatii macro-economice, crearea de noi locuri de munca”, a declarat Gabriel Surdu, presedintele PD-L Iasi.

Mai multe amanunte de la sedinta de astazi in editia de luni a cotidianului BUNA ZIUA IASI.

Comentarii
  • Ce exprimari prietenoase si ce articol extraordinar, exact in ”spiritul” bzi, cand e vorba de PDL. Vedeti cum dispar titlurile soc, ravagiu, gropi, isi bate joc de, etc etc. cand se scrie despre acest partid? Traiasca acest ziar obiectiv, scris si editat de oameni extraordinar de pregatiti. Si impartiali, in ce priveste presa.

 • Lasati-i sa se organizeze!…si asa la Iasi nu-i mai spune nimeni si nimic lui Nichita.Chiar este bine sa fie o opozitie foarte dura si sa ia atitudine cind”guvernantii” fac derapaje,sau batjocoresc iesenii.Ce ar fi sa facem o lista cu problemele pe care le au iesenii si sa-i tragem la raspundere pe toti cei responsabili,inclusiv prin demonstratii de strada.Cred ca ar trebui sa dam tonul de la Iasi.

 • felicitari d-le Movila,poate nu vei face ca ceilalti presedinti care nu au vazut decat scopul lor,nu ia interesat nici de membrii PDL ,de ceilalti cetateni nici vorba,priviti lucrurile la rece si treceti la fapte nu la vorbe,scapati de puslamalele care sau aciuat pe langa partid,coptati oameni capabili,cinstiti si onesti

 • ce treaba au delegatii din judet cu alegerea presedintelui la municipiu? adica vin taranii lui mohila de la gheboaia si ne impun noua iesenilor cu asfalt in bolentin un presedinte cu glod intre destele de la chisioare ? aiasta nu se face si nu se poate accepta

 • DEP MOVILA TREBUIE NEAPARAT SA FIE PRESEDINTE LA JUDET,O MARE NEDREPTATE,.Spanu trebuie sa ramana ,e cel mai bun comunicator,afara cu restul leprelor Daca erati destepti nu va distrugea muhaela pompa -care tot timpul e cu alcoolul in cap betivanca notorie ,,,Aveti grija ce faceti ca mai sunt multe muiste pe acolo,,

 • Felicitări Petrică ! Mă bucur teribil că jegul de Spînu a fost şutat, aşa cum merita ! Acest impostor trebuie scos de tot din viaţa publică şi evident şi de la catedră !

 • Felicitari domnule Petrica Movila si eliminati tradatorii din partid,precum Hlihor de la Baltati.Acest individ care a adus deservicii partidului si care a atacat liderii filialei judetului si pe cei de la centru in campania de la alegeriile locale.

 • PDL nu va mai exista pe scena romaneasca dupa cruzimea care a facut-o oamenilor taindu-le un sfert din salariu, impozitand pensiile si aruncand in acelasi timp bani pe afacerile lor si ale botului de cal Udreaa. Poate sa vina si Stefan cel Mare la conducerea PDL ca tot nu va primi voturi in veci amin.

 • Moldoveanul spanu nu avea clasa de politician, un tip din mahalau Tg Frumos ajuns profesor de math cine stie cum si cu pretentii de mare.

  KK in putrefactie !!!

 • PDL-Baltati la alegeriile Parlamentare a obtinut nouazeci si sase voturi la Senat si nouazeci si cinci voturi la Camera Deputatilor.Nu am vazut nici un consilier local PDL sa se implicein campania electorala.Apropo,mai exista organizatie PDL la Baltati?

 • Felicitari ! Inseamna ca munca din teren da roade. E singura persoana lucida din PDL care mai poate lupta cu monstrul USL. Nu va lasati domnule Movila, nu suteti singur !

 • Poate va amintiti ca Movila a castigat alegerile la sefia PDL Iasi, dar nu i-a convenit lui domn profesor Oprea.Spanu sa spuna cate voturi a castigat la parlamentare si apoi sa vorbesca.

 • Mariusica s a terminat smecheria. Ai uitat cand rezolvam cu 200euro si 2 sticle de wisky 5 6 persoane la mate. Bine eu luam 150 200 de persoana era smecheria mea….. Cand te ai ajuns am fost si eu la tine poate combinam ceva dar tu te ai facut ca nu ma cunosti fraierica. Sa te vad aku intoarcete la spaga de 2 lei daca ai fost fraierus. E drept ca nici nu aveai fata.

 • Spanu pe Irealitatea tv: Primarul din Deleni nu este de la PDL,este de la PNL, si face stadion. Recent am fost pe la Deleni si mi-a spus ca mai are nevoie de bani sa-l termine.Am vorbit cu d-na{Udrea, probabil} sa deblocheze banii spre Deleni.

 • la PNL Hirlau, sa aiba si Cernescu din nou mana moarta la care pun botul cat mai multi fraieri. Sa aiba si creierele Hirlauanilor ceva de mancare, oricum PNL Hirlau e tuns ras si frezat de cernescu. Hai spanu la Hirlau, ca punem botu din nou.

 • Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Adauga un comentariu