Fotbal intern

Marius Stan: „Eu cred ca vor ramane arbitrii romani”

Publicat: 17 ian. 2012

Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, este unul din susţinătorii arbitrilor romani, opinand că lumea fotbalului ar trebui să se civilizeze pentru a nu mai pune atata presiune pe cavalerii fluierului.

Marius Stan, fost reprezentant al LPF în Comitetul executiv al FRF, a precizat că nu a mai dorit să candideze pentru acest rol. ”Nu am candidat ca să fiu ales, asta era prima condiţie. Avem probleme mai importante anul acesta. Cei doi reprezentanţi ai noştri au fost aleşi cu majoritate de voturi şi trebuie să ne reprezinte mai departe. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis, aşa cum la randul meu am respectat pe toată lumea, aşa aştept să facă şi ceilalţi”.

Oficialul gălăţean opina că arbitrii suportă o presiunea prea mare din partea mediei, a conducătorilor de cluburi, şi ar trebui să luăm exemplu din campionatele puternice, unde chiar în cazul unor greşeli nu se face atata caz ca la noi. ”E normal să fie arbitri romani.E o problemă falsă după părerea mea. E puţin denaturată. Eu cred că vor rămane arbitrii romani pană la urmă. Dar, întotdeauna cel care pierde va striga că l-a furat arbitrul, e o lege nescrisă la noi. Dacă învăţăm să ne civilizăm, poate va fi preiunea mai mică pe arbitri şi poate calitatea arbitrajelor va fi mai bună”.

 loading...

Adauga un comentariu