Sport

Marius Stan si Flavius Stoican, prezentati, în sfarsit, la Petrolul Ploiesti. Presedintele are pregatite doua demisii în alb

Publicat: 24 iun. 2019
1

Petrolul i-a prezentat azi, într-o conferinta de presa, pe antrenorul Flavius Stoican si presedintele Marius Stan. Cu cei doi la conducerea tehnica, respectiv administrativa, ploiestenii spera sa nu mai rateze promovarea. Marius Stan a vorbit despre cele doua demisii în alb pe care le are pregatite deja, una daca echipa nu promoveaza, iar cea de-a doua daca formatia prahoveana nu va câstiga titlul în 2024.

Prezentarea celor doi se produce la 11 zile distanta de la scandalul stârnit de discutiile dintre presedintele CA de la Petrolul si suporterii deranjati ca nu au fost consultati la numirile lui Marius Stan si Flavius Stoican. Atunci, fanii au intrat la conferinta de presa, iar Madalin Mihailovici, de la Veolia, a preferat sa se retraga. Imediat dupa incident a anuntat ca societatea care o reprezinta a decis sa-si retraga sprijinul, pentru ca ulterior sa revina asupra hotarârii.

De ce are Marius Stan doua demisii în alb

"Am depasit momentul, zic eu, cu ratiune, toti cei implicati în acel eveniment. Am depasit acel moment. Vreau, în primul rând, sa le multumesc celor care au avut încredere, membrilor asociati, Consiliului Director, care a avut încredere în persoana mea, validând propunerea facuta de partenerul finantator înca de acum zece zile", a spus noul presedinte Marius Stan.

"Nu cred ca cineva mai poate concepe ca acest club sa mai stea un an în Liga a 2-a. Din acest punct de vedere m-am exprimat si data trecuta în fata suporterilor. Acum, îmi pare rau, am uitat servieta la birou. Aveam demisia în alb. O prezint suporterilor la sedinta Consiliului Director, pe care o avem dupa aceasta conferinta de presa.
E o demisie în alb, care consider ca este o demisie de onoare. Daca nu ti-ai îndeplinit primul obiectiv, promovarea, te duci. Scuze nu exista, ca-i vinovat antrenorul, ca-i vinovat publicul, terenul ca are brazde… Îmi voi da demisia, tot o demisie în alb, datata, în schimb, pentru 2024, dupa câstigarea campionatului. Atunci nu va fi o demisie de onoare, va fi o demisie din motive de vârsta, pentru ca vreau sa vina un conducator din Ploiesti care sa continue munca pe care noi, zic, ca o vom depune cu rezultate notabile", a mai afirmat Stan.

"Am venit în primul rând pentru traditie si în al doilea rând pentru suporterii Petrolului. Pentru mine, o promovare înseamna la fel de mult ca un titlu câstigat", a spus si Flavius Stoican.

Noul antrenor al echipei ploiestene a programat doua stagii de pregatire: unul în tara, la Brasov, si altul în Turcia.
Printre jucatorii doriti de Petrolul sunt Cioinac, Mihaescu, Denis Rusi, Cobrea, Patrick Petre, Badic si Târnoveanu.

Adauga un comentariu