Sport

Marius Șumudică, atacat din nou în Turcia după remarca rasistă! „Asta e Turcia și vei învăța unde și când să vorbești”

Publicat: 11 ian. 2021
Marius Șumudică pe terenul de fotbal
Marius Șumudică

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, e în corzi în Turcia. Nu s-a înțeles cu conducerea în privința prelungirii contractului, iar câțiva jurnaliști l-au atacat, pentru că a dezvăluit detaliile negocierilor. De o singură înfrângere a fost nevoie pentru ca situația la Gaziantep să se complice. Imediat după ce Sivasspor s-a impus cu 2-1 în fața echipei lui Marius Șumudică, antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu conducerea echipei sale.
Imediat, câțiva jurnaliști i-au reproșat mai multe aspecte. După ce Erman Toroglu a avut o remarcă rasistă la adresa românului, un analist l-a criticat pentru modul în care gestionează situația la Gaziantep:

„Asta e Turcia și vei învăța unde și când să vorbești. În astfel de situații nu poți să împărtășești presei ce se întâmplă. Dacă vrei să pleci în Arabia sau oriunde în altă parte, du-te! E important la Gaziantep și merită să-i fie prelungit acordul, dar să aibă răbdare. Șumudică știe că lucrurile nu vor merge întotdeauna bine și nu trebuia să întindă coarda. Toate la timpul lor. E un act total lipsit de respect”, a declarat Ridvan Dilmen.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut așa ceva, unde se crede? Se comportă ca un țigan, e un țigan”, a spus Erman Toroglu, un fost jucător turc. „Nu mai vorbiți așa!”, a fost reacția moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. „Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerșetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacția tuturor.

Marius Șumudică, dezvăluiri de la negocierile cu conducerea lui Gaziantep

Sâmbătă, Marius Șumudică a vorbit, pentru Telekom Sport, despre ce s-a întâmplat la discuțiile despre noul său contract:

„Din vară, să semnez pe doi ani și să scad cu 10%, m-am ridicat să plec. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu pot să accept așa ceva atâta timp cât anul trecut am terminat pe 8, anul acesta suntem în primele 3”, a declarat Marius Șumudică.

Adauga un comentariu