National

Marocan gasit intr-o lada frigorifica de politistii de frontiera

Publicat: 05 aug. 2012
1
Un cetatean marocan, care intentiona sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen, a fost gasit, duminica, intr-o lada frigorifica de politistii de frontiera de la punctul de granita Cenad, informeaza Politia Romana.
Duminica, in jurul orei 3.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, s-a prezentat pentru a iesi din Romania, Andrei B., in varsta de 25 ani, sofer al unui microbuz inmatriculat in Bulgaria, incarcat cu frigidere uzate, potrivit Mediafx.
La controlul autovehiculului a fost descoperit ascuns, intr-o lada frigorifica, un cetatean marocan, in varsta de 33 de ani, care intentiona sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen. Vineri, sambata si duminica, politistii de frontiera au depistat si retinut 12 persoane, cetateni din Algeria, Maroc, Egipt, Yemen si Mauritania, care incercau sa treaca ilegal frontiera romana. Patru migranti au fost retinuti de catre politistii de frontiera timisoreni, in timp ce intentionau sa treaca ilegal frontiera verde. Alti sapte migranti au fost descoperiti de politistii de frontiera ascunsi intr-un automarfar care transporta lemne de foc, iar unul in lada frigorifica dintr-un microbuz.
Adauga un comentariu