Actualitate

Mărturia cumplită făcută de fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești! Vrea să poarte microfon doar să-şi vadă tatăl

Publicat: 09 mart. 2021
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești
Joi dimineață, Gheorghe Moroșan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, dar nu a dorit să facă nicio declarație

Fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești a făcut mărturisiri cumplite în cursul serii trecute la Antena 3. Invitată la o emisiune, fiica lui Moroșan a explicat că ar accepta să poarte microfon pentru a stat de vorbă cu tatăl său.

Aceasta a mai explicat faptul că un procuror de la Onești a sfătuit-o să părăsească țara, iar atunci când sună la spital și se prezintă, medicii îi închid telefonul.

Fiica criminalului lui Gheorghe Moroșan vrea să vorbească cu tatăl său

Invitată la un post de televiziune, fiica lui Gheorghe Moroșan a vorbit despre felul în care se comportă autorităţile române cu ea dar şi despre faptul că ar accepta să poarte tehnică de înregistrare şi să vorbească cu tatăl ei. Aceasta spune că, de fiecare dată când sună la spital şi se prezintă, personalul unităţii medicale îi închide telefonul.

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat. Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot intra eu în contact cu el?” se întreabă în mod constant tânăra.

Nu înţelege cum s-a ajuns în situaţia actuală

Aceasta va accepta să poarte tehnică de înregistrare doar să vorbească cu tatăl ei. În altă ordine de idei, fiica lui Gheorghe Moroșan se întreabă cum s-a ajuns în situaţia asta mai ales că au fost depuse plângeri şi nimeni nu le-a luat în seamă

„DA! Doar că să îmi văd tatăl. DA! Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul ăsta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă? Și-a strigat disperarea într-un mod continuu și nimeni nu l-a băgat în seamă.”a povestit plângând fiica criminalului.

Poliţiştii i-au închis telefonul

Fiica criminalului de la Onești a povestit de curând un episod în care oamenii legii s-au comportat de neînţeles. Aceasta, când a aflat despre faptul că tatăl ei a luat ostatici a sunat la poliţiştii de la Bacău şi de la Bucureşti. Femeia s-a prezentat şi le-a spus oamenilor legii că îşi oferă tot ajutorul. Fără succes, poliţiştii i-au închis telefonul:

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasăm în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a declarat fiica criminalului din Oneşti.

Procurorii cer arestarea lui Gheorghe Moroșan

În cursul zilei de luni, 8 martie 2021, procurorii au formulat în mod oficial un document prin care cer arestarea lui Gheorghe Moroșan. Aceştia susţin că fapta a fost premeditată, criminalul venind cu gând de răzbunare. În documentul dat publicării, procurorii au explicat filmul evenimentelor. Din raport reiese faptul că Moroșan purta asupra lui un cuţit cu o lamă de 27 cm, 10 coliere de plastic dar şi două spray-uri cu piper.

Medicii legişti au stabilit şi cauzele morţii celor doi bărbaţi. Aceştia ar fi murit din cauza unor hemoragii iar pe corpul lor s-au observat tăieturi de cuţit.

Comentarii
 • Un Psihopat, cu recidiva de vătămare corporala și alte infracțiuni, cu o fixație pt. cei 300.000 euro(plăcerea psihopatilor, banii),pt. care trebuiau luate masuri ferme de politie, nu sa stea 5 ore, sa negocieze ce? Au murit 2 oameni nevinovați,si statul roman a fost părtaș! Punct!

 • Par ca autoritatile au de ascuns ceva de incearca sa rupa orice legatura cu acest Morosanu.
  Daca analizezi mai atent situatia pari ca intri intr-o ”serparie” din care cei mai slabi au avut de suferit.
  Se pare ca au fost executati siliti fara sa existe acte in acest sens si totul a plecat de la furturile de la firma unde a lucrat nevasta-sa ca magazionera.
  S-au mai vazut furturi facute la nivelul cel mai mare in firme si acarul paun a fost magazionerul.
  Cred ca presa ar trebui sa i-a la puricat acest ”subiect” si sunt sigur ca vor scoate multe adevaruri la suprafata pe care multi vor sa le ingroape.
  Daca am scris acest comentariu nu l-am scris ca-l aprob pe acest individ ci ca am cunostinte ca si in Iasi multi s-au pierdut apartamentele fiind executati silit fara a se respecta leea numai pentru ca erau ”vulnerabili” si nu se puteau apara.

 • Bine punctat de Prometheus, prejudiciul în cazul furtului de la Combinat era în valoare de 15 miliarde lei. Normal ca nu o simpla magazionera a făcut furtul ci împreună cu alți mahari, e vorba de bare de titan, carate cu camioanele! Apartamentul sechestrat acoperea o suma infima din prejudiciu! Criminalul a fost în trecut condamnat pentru furt calificat, posibil chiar pentru furtul din Combinat, se poate afla, ca și cum ar fi fost complice al soției!Pe fondul unor nemulțumiri și frustrări trenate ani de zile, pe o patologie psihiatrica, a explodat bomba! Cele doua victime, oricum sunt odată victimele criminalului și apoi victimele autorităților care au asistat ,, neputincioase”la execuția lor!

Adauga un comentariu