Secretele istoriei

Marturia medicului care l-a tratat: Nicu Ceausescu putea fi salvat! Cine l-a vrut mort pe fiul dictatorului

Publicat: 21 ian. 2018
3

Nicu Ceausescu putea fi salvat, daca era operat la timp.

Asta sustine doctorul care l-a tratat pe fiul dictatorului Nicolae Ceausescu. Daca interventia se facea atunci cand trebuia, Nicusor ar mai fi trait cativa ani.

Moartea lui a lasat loc speculatiilor.

Subiectul a fost comentat de fostul senator Marius Marinescu:

"Se nasc niste semne de intrebare. Cum au fost asasinati sotii Ceausescu in ziua de Craciun, cum a fost asasinat Marin Ceausescu, fratele lui Ceausescu, cel care era la Viena de 30 de ani, seful Agentiei Economice, cum au fost asasinati mai multi. S-a incercat oare eliminarea familei Ceausescu?", a spus Marius Marinescu.

Apropiatii lui Nicu Ceausescu, dezvaluiri incredibile despre femeile care au trecut pragul dormitorului „Printisorului” in anii ’80, unele sunt acum celebre! Nimeni nu s-ar fi gandit la ele!

In vremea in care fiul lui Nicolae Ceausescu era prim-secretar, acesta si-a construit o casa in Sibiu, foarte aproape de familia Rus si de casa pe care acestia o administrau, casa careia Nicusor i-a trecut pragul. Intr-un dialog cu Cristina Dunareanu, jurnalist sibian, Claudia Rus, fiica sotilor Rus, a facut mai multe dezvaluiri inedite despre femeile care au trecut pragul casei „Printisorului” in anii ’80, potrivit adevarul.ro.

Iata marturisirea Claudiei Rus:

„Eram marisoara, in clasa a sasea cand a venit Nicu Ceausescu la Saliste. In afara de faptul ca nu aveam voie sa povestim in sat nimic de acasa, nimic nu a fost restrictiv pentru noi, copiii. Nicu era un om tare bun, sensibil si, daca ma gandesc acum, era chiar timid. Se juca si se purta frumos cu noi. Erau mai dificili cei care trebuiau sa-i asigure securitatea. Nu pot sa uit o intamplare de la «Lasata Secului». In Marginime, este obiceiul de a se aprinde focuri pe dealuri. Fiecare familie se straduieste sa faca un foc cat mai mare… Am facut si noi unul si eram tare bucuroase.
Adauga un comentariu