Magazin

Marturia socanta a unei femei: Sotul meu este vampir – VIDEO

Publicat: 20 iul. 2011
Marturia socanta a unei femei de 22 de ani, din India, care sustine ca sotul ei e vampir, a facut înconjurul lumii. Deepa Ahirwar din statul Madhya Pradesh, si-a acuzat, recent, sotul ca în ultimii trei ani i-a baut sângele în mod regulat.
Deepa s-a casatorit, în 2007, cu Mahesh Ahirwar, un agricultor. Însa la doar câteva luni de la nunta, femeia a ramas muta de uimire în momentul în care sotul ei i-a cerut sa îl lase sa îi extraga sânge din vene, cu o seringa, pe care apoi îl golea într-un pahar si îl bea, spunând ca acesta îl face mai puternic si mai viril. Deepa a acceptat pentru a-i face barbatului pe plac. În plus, Mahesh a amenintat- o ca îi va face lucruri teribile daca va spune cuiva despre obiceiul sau ciudat.
Mai mult, acesta nu a renuntat sa bea sângele sotiei nici macar atunci când ea a ramas însarcinata. Însa dupa ce a nascut, Deepa a început sa protesteze, pentru ca se simtea slabita si ametita dupa fiecare extragere, dar când se opunea, femeia era batuta. În cele din urma, satula pâna peste cap de obiceiul sotului ei, care dura deja de trei ani, tânara l-a denuntat la politie, aratând semnele lasate de acele de seringa, declarând: „Sotul meu e vampir”. Oamenii legii urmeaza sa ancheteze cazul.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu