Magazin

Marturia SOCANTA a unui barbat aflat la un pas de MOARTE. A vizitat RAIUL si a vorbit cu Dumnezeu

Publicat: 03 mai 2013
1

Un barbat din SUA a declarat ca a ajuns in Rai si a vorbit cu Dumnezeu, dupa ce pentru mai multe ore s-a aflat in moarte clinica, suferind un infarct. El a povestit cu lux de amanunte intreaga intamplare care i-a schimbat viata.

Barbatul a povestit ca a vazut un grup de ingeri si o camera luminoasa, declarand ca a fost escortat pana la „usa celei de a doua sansa”, potrivit Mirror.

Incidentul a avut loc in iarna, cand Don Houston, un american din Oklahoma, a suferit un infarct miocardic in timpul somnului. El a fost descoperit de sotia sa, Rita, in stare de inconstienta. Barbatul de 62 de ani nu mai respira. Femeia a incercat sa il resusciteze, dar nu a reusit. Astfel, ea chemat o ambulanta care l-a transportat la spital. 

Dupa ce au folosit defibrilatorul de trei ori, medicii au reusit sa stabilizeze inima batranului. El a fost internat intr-o unitate de terapie intesiva, dar doctorii nu erau siguri daca isi va reveni sau nu, pregatind-o pe sotie pentru tot ce era mai rau. Astfel, femeia impreuna cu familia au intrat in camera lui Don si au inceput sa se roage, tinandu-se de mana.

„Un doctor a venit si mi-a spus ca sotul meu nu raspunde. Atunci ne-am rugat in jurul lui, tinandu-ne de mana. Ne-am rugat toti si ne-am rugat si Dumenzeu ne-a auzit rugaciunile”, a declarat Rita, surprinsa ca barbatul si-a revenit chiar in acele momente, cu toate ca avea serioase probleme cu inima, potrivit rtv.net. Barbatul s-a trezit miraculos si a inceput sa povesteasca experienta prin care a trecut, spunand ca a ajuns in rai, unde a vazut ingeri si a vorbit cu Dumnezeu, in perioada in care a fost in moarte clinica.

„Nu ma gandeam ca o sa ma pun la somn si o sa mor, dar asta s-a intamplat. Am ajuns dintr-o data intr-o camera mare si alba. Era doar alb. Totul era atat de incredibil si atat de pasnic. Nu a fost un vis. Era atat de real. Vreau sa spun a fost real. Ingerii erau acolo. Dumnezeu a vorbit cu mine. S-a intamplat. Un inger mi-a zis, „Don, tu mergi cu mine”. Am Am mers printr-o usa pe care mi-a aratat-o si apoi am inceput sa imi aud numele. Erau doctorii si asistentele. Stiu sigur ca este ceva acolo si nu suntem singuri. Cand mori nu esti singur. Este cineva acolo care sa aiba grija de tine si sa te ajute pe drum. Ei te vor conduce. Trebuie sa il ai pe Dumnezeu in inima pentru ca nu stii cand o sa mori”, a declarat barbatul, care crede ca a supravietuit unui serios infarct pentru un scop divin.

Adauga un comentariu