Stiri si curiozitati

Marturie-bomba facuta de Gheorghe Dinca colegilor de celula despre Luiza

Publicat: 18 sept. 2019

Ancheta in cazul crimelor de la Caracal este departe de a se fi sfarsit. Suspectul in acest caz, Gheorghe Dinca pare ca isi schimba declaratiile de la o ora la alta, iar acum ar fi facut chiar o marturisire socanta colegilor de celula.

Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a rapit si ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, dar cazul este in continuare invaluit in mister. Anchetatorii fac in continuare cercetari.

In ultimele doua zile petrecute in Arestul Central din Bucuresti, Gheorghe Dinca le-ar fi facut o destainuire celor doi colegi de celula. „Numai eu si Dumnezeu stim unde se afla Luiza”, le-ar fi spus Gheorghe Dinca, conform RTV.

Specialistii in comunicare au descifrat mimica suspectului in momentul in care a fost dus la reconstituire.

”Gheorghe Dinca e detasat, nu stii daca vine dintr-o asigurare de genul stai linistit ca nu patesti nimic, avem noi grija sau pur si simplu e o defectiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai sta sa-si imagineze consecintele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnarii.

Probabil e o reactie de protectie a psihicului foarte stresat de a iesi din aceasta capcana prin detasare emotionala. Sta, se uita in ochii anchetatorilor, da explicatii, gesticuleaza, da din maini, ca un om care s-a regasit, nu mai e in postura de animal haiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Libertatea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit