Stiri si curiozitati

Marturii despre MINUNILE parintelui Iustin Pirvu

Publicat: 28 iun. 2015
3

Incaperea de unde a izvorat atata bucurie trupeasca si sufleteasca pastreaza inca lumina parintelui, la usa caruia s-au revarsat „puhoaie” de credinciosi dornici de lumina si uluiti de minunile facute de marele duhovnic Iustin Pirvu.

„Este o intamplare a unui prieten de-al meu, care e armean si care a venit cu mama lui aici, fiind foarte bolnava. Avea probleme foarte grave, nu mai vedea si a fost adusa la parintele. Femeia a iesit foarte vesela si a spus: hai sa plecam ca parintele a vorbit cu mine si mi-a spus sa plecam.

Vezi si Parintele Iustin Parvu despre cum ar putea fi insufletit tineretul in zilele noastre

Cum a vorbit cu tine parintele? Pai a vorbit normal. In ce limba? In armeana. Pai cum in armeana, ca parintele nu stie armeana. Pai mie mi-a vorbit in armeana. Si ce ti-a zis? Ca o sa fie bine. Si pana la Bucuresti s-a vindecat”, a povestit parintele Mihai Andrei Aldea pentru romaniatv.net.

Maica Iustina povesteste ca o femeie, sotia unui mare chirurg din Iasi, i-a spus ca fiica sa a fost salvata de marele duhovnic. „Ea era sotia unui mare chirurg din Iasi si ultimul lor copil, o fetita, a facut encefalita, a paralizat,a surzit a orbit. Era ca o leguma si au zis ca au auzit de parintele Iustin Parvu si au venit la el. Au plecat din manastire, au facut autostopul pina la Pipirig. Iar cand a coborat, femeia a trintit portiera, iar fetita, care era surda, oarba si paralizata, s-a uitat spre portiera, de unde s-a auzit zgomotul. Apoi a inceput evolutia fetei si a devenit un copil normal”, povesteste maicuta.

Adauga un comentariu