Bizar

Marturisirea socanta a unui copil care s-a intors din moarte clinica si a spus ca a vazut ingeri

Publicat: 13 ian. 2017

In ultimii ani au aparut foarte multe marturii ale celor care au trecut prin moarte clinica si care au povestit ce stari au experimentat si ce imagini au vazut in calatoria “dincolo”.
Un caz recent care a facut valva in SUA a fost povestea lui Alex Malarkey, a carui carte “Baiatul care s-a intors din rai”, a ajuns rapid best-seller si i-a pus pe ganduri chiar si pe cei mai sceptici materialisti.

Alex Malarkey a scapat cu viata in mod miraculos dupa un accident de masina, avut in anul 2004. Baiatul s-a aflat in coma timp de doua luni si a ramas paralizat dupa ce a revenit la viata.
A povestit ulterior prin ce experiente miraculoase a trecut in perioada de moarte clinica – ar fi intalnit ingeri care l-au condus in paradis si s-a intalnit chiar cu Iisus.
Ajutat de tatal sau, tanarul a publicat in 2010 o carte cu experienta sa de tip Near-Death Experiences care a avut un succes rasunator.
Saptamana trecuta, insa, Alex a recunoscut ca detaliile date in carte au fost inventate.

Asa-numitele “experiente in apropierea mortii” sau Near-Death Experiences (NDE), marturii care dau multor oameni speranta ca exista viata dincolo de moarte, sunt puse sub semnul intrebarii de confesiunea tanarului american.
Nimeni nu isi imagineaza ca o persoana care trece printr-o experienta atat de cumplita si e la un pas de moarte ar putea inventa cu buna stiinta asa ceva si totusi se poate.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit