Secretele istoriei

Marturisirile Printesei Diana: „Charles voia sa faca amor cu mine doar o data la 3 saptamani”

Publicat: 31 iul. 2017

Viata trista a tinerei printese Diana devenise centrul atentiei intregii lumi. O tanara care ar fi putut sa aiba totul devenise un monument de depresie si resemnare. Sfarsitul tragic al Printesei Diana a lasat un gol imens care nici astazi nu a putut fi acoperit.

„Vreau sa aduci o camera de filmat”, i-a spus Printesei Diana actorul Peter Settelen, care o invata pe tanara cum sa-si pastreze cumpatul si sa aiba stapanire de sine atunci cand rostea discursuri in public. „Vreau sa imi spui acum povestea ta, apoi sa privesti imaginile. Asa vei vedea cine esti, cu adevarat”, i-a spus actorul.

Printesa Diana a filmat 16 materiale video, in total 5 ore, care contineau destainuiri din viata sa privata si care erau tinute sub cheie, in biroul ei personal. Dupa moartea Printesei, actorul a dus o lunga batalie juridica pentru a pune mana pe aceste casete. A castigat procesul cu Casa Regala in septembrie 2003 insa, ulterior, a incheiat o intelegere secreta cu postul american NBC pentru a difuza aceste imagini. Lucru ce s-a si intamplat, in anul 2004. Acum, la 13 ani distanta, Settelen a facut o alta intelegere, de data aceasta cu cei de la Channel 4, pentru ca aceste imagini sa fie difuzate pentru prima data pe teritoriul Marii Britanii. Programul despre Printesa Diana va debuta duminica, 6 august, de la ora 20:00.

Vezi si Au verificat mormantul printesei Diana. DUMNEZEULE. Au ramas uimiti cand au vazut ce au descoperit

Intr-unul din materialele video, Printesa Diana ii marturisea lui Peter Settelen ca viata sa sexuala s-a deteriorat dupa ce l-a nascut pe Printul Harry. Nu se stie cum a reusit actorul sa o determine pe Printesa sa faca aceste destainuiri, care nu prea aveau nicio legatura cu exersatul discursului in public. Cert este ca tanara aflata in fata camerei era vulnerabila si firava. Suferea. Trecuse doar o luna de la separarea de Printul Charles. Ambii fusesera implicati in relatii extraconjugale. Charles, cu Camilla Parker Bowles iar Diana cu bodyguardul sau, sergentul Barry Mannakee.

„Cred ca faceam dragoste o data la 3 saptamani. Ma gandeam intotdeauna ca era un sablon. Stiu ca inainte sa ne casatorim, Charles obisnuia sa se vada cu aceasta femeie (Camilla) o data la trei saptamani. Daca viata mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-as fi aruncat pe barbatul meu direct in bratele acelei femei si nu l-as mai fi dorit inapoi”, rabufnise Diana.

Bodyguardul a fost unul dintre personajele cele mai curioase din viata Printesei Diana. Inalt, solid, Mannakee avea 37 de ani atunci cand a fost recrutat la Palatul Kensington, in anul 1985, la un an de la nasterea Printului Harry, atunci cand mariajul cuplului regal deja era subrezit.

Diana nu mentioneaza numele lui Mannakee, dar se refera la el cu cele mai calde cuvinte. „A fost cel mai bun companion pe care l-am avut. Mereu asteptam clipa cand aveam sa-l vad la palat. Eram fericita cand era prin preajma mea”, spunea Diana.

Mannakee a murit in anul 1987 in urma unui accident de motocicleta.
Adauga un comentariu