Magazin

Maruta a umilit-o pe Simona Gherghe. Pepe este la mijloc

Publicat: 23 iul. 2014
1

In week-end a avut loc nunta anului in showbizul romanesc. Protagonisti au fost Pepe si Raluca Pastrama. Inainte de eveniment, cei de la Antena 1 si cei de la Pro TV s-au luptat pentru a putea da la TV imagini exclusive de acolo.

Daca initial Pepe ii promisese nasului Maruta ca ii da acces doar la biserica si dansul mirilor, mai tarziu, artistul s-a sucit si a spus ca lasa ambele televiziuni sa filmeze tot. Chiar si asa, cei de la Antena au avut de pierdut pentru ca pana la urma nu au avut deloc acces in biserica si au filmat doar la local.

Citeste si Cati bani a facut Pepe la nunta?

Cele mai bune imagini de la evenimentul anului au fost difuzate luni la emisiunea lui Maruta, in timp ce Simona Gherghe a trebuit sa se multumeasca doar cu prezenta mirilor in studioul ei. Audientele au aratat ca „batalia” a fost castigata detasat de Maruta, asa ca, a doua zi, respectiv ieri, Simona Gherghe a decis sa nu mai prezinte nicio imagine de la nunta.

Citeste si Sotia lui Pepe, criticata dur pentru rochia de mireasa. „Arata ca o MAIMUTA”

La Maruta au fost difuzate iar stiri si filmulete de la eveniment, in timp ce Simona a decis sa isi faca emisiunea cu subiecte despre Guta sau despre o doamna care a fost singura femeie pilot de elicopter din Romania.

Citeste si Liviu Varciu l-a dat de gol pe Pepe!

E clar ca exista o ruptura intre Pepe si trustul Intact, asa ca ne asteptam ca in cel mai scurt timp, artistul sa nu mai faca parte din echipa Antena 1.

Comentarii
Adauga un comentariu