Magazin

Maruta, IN LACRIMI LA TV, alaturi de bunica baietelului UCIS DE CAINI!

Publicat: 06 sept. 2013
1

Ionut, baietelul de 4 ani, ucis de caini langa Parcul Tei din Capitala, a fost inmormantat ieri, sub privirile impietrite ale parintilor si ale celoralalti membri ai familiei.

Bunica micutului este extrem de afectata de cele intamplate, mai ales ca ea a fost in parc cu Ionut si cu fratele lui de 6 ani, Andrei. Ea a fost invitata la emisiunea „La Maruta„, acolo unde a povestit din nou, printre lacrimi, cum a decurs tragica intamplare. „Andrei mi-a spus ca pe Ionut l-au mancat cinci, sase caini”, a povestit femeia, printre hohote de plans.

Catalin Maruta, realizatorul emisiunii, a fost si el impresionat de drama femeii, a imbratisat-o si a inceput sa planga in direct.

Astazi, de la ora 19.30, e programat un miting in Piata Romana. „Nu mai vrem copii mutilati si ucisi de cainii fara stapan! Nu mai vrem sa fim terorizati de cainii maidanezi! Baietelul de 4 ani nu e primul copil ucis. Maine, copilul oricaruia dintre noi se poate afla in pericol!„, sunt mesajele postate pe Facebook prin care Asociatia Pro civilizatie 21 cheama lumea la protest.

Comentarii
    • Dă-te-n mă-ta, că esti prost! Cainii atacă fiindcă le incalci teritoriul pe care, cu de la ei putere, si l-au stabilit. Iar dacă nu erau caini acolo, putea s-o doara-n c*r pe bunică de nepoti, că n-ar fi murit nimeni mancat de fiare! Tolomacule!

    • Nu stiu cine esti dar iti doresc sa ai o moarte in dureri groaznice, provocate de muscaturi de caini . Sa fii atacat din senin asa cum am fost eu , fara sa le fi facut nimic , in Gradinari nr 14 , fi-r-ai al dracu` de cretin.

  • Bunica e vinovata ca nu si-a supravegheat nepotii.Nu are decenta sa nu mai apara in fata oamenilor. Este prea de tot.Am crescut doi copii,dar ii pazeam/vegheam/supravegheam ca pe lumina ochilor.Se tot lamenteaza aiurea-sa aiba grija de celalalt nepot.Pacat de copil-se fac jocuri politice pe seama lui, iar familia indurerata se lasa antrenata.

  • nu mai vorbiti oameni buni de rau pe nimeni ca nu-i frumos cine sunteti voi sa criticati copii au stat si vor sta mereu cu bunicii sa intamplat nu tre sa judecam noi pe nimeni ca nu avem dreptul ozi buna la voi toti

Adauga un comentariu