Magazin

Maruta sare in ajutorul Oanei Roman

Publicat: 12 sept. 2013
1

Oana Roman a ales sa faca public faptul ca este insarcinata, in emisiunea lui Catalin Maruta, unde fiica fostului premier a venit chiar cu ecografia pentru ca totul sa fie cat mai clar.

Oana isi traieste acum visul si totodata si cea mai mare implinire, la care nu mai indraznea sa spere.

In ciuda fericirii care pluteste in aer acum in familia Roman, s-au gasit si voci care sa spuna ca totul este „o facatura” si o strategie de marketing pentru ca Oana sa mai castige ceva capital de imagine, mai ales de cand a ramas si fara job-ul din televiziune.

Maruta s-a simtit dator sa intervina si sa ii ia aparea Oanei: Cateodata, am senzatia ca romanii reneaga prezumtia de nevinovatie – care este, la urma urmei, temelia justitiei. Probabil dezamagiti de unele vedete care spun una si fac alta, oamenii nu mai pot inghiti nici macar adevarurile.

Oana Roman a anuntat ca e insarcinata si fericita. Personal, nu vad niciun motiv logic sau practic pentru care o femeie sa spuna asa ceva doar de dragul de a vedea in jurul ei ochi mari si guri cascate. Totusi, s-au gasit destule voci care au insinuat ca ar fi o veste falsa, contrafacuta, doar de dragul publicitatii. Sa fim seriosi, Oana Roman are destula notorietate cat sa nu aiba nevoie de minciunele de marketing. Dar, ce-i drept, are ghinionul de a avea predecesoare care au mai uzat de aceasta pacaleala, ca sa faca valuri.

In emisiunea noastra, totul e clar. Sloganul e foarte concludent, prezentam numai adevarul – o realitate completa si palpitanta. Oana e o femeie inteligenta si curajoasa, care nu se ofileste din cauza rautatilor pe care unii aleg sa le arunce catre ea. Ramaneti langa noi si veti afla totul, pas cu pas, vorba cu vorba!, a scris Catalin Maruta in editorialul pe care il are in Pro TV Magazin.

Adauga un comentariu