Secretele istoriei

Mary Bell, criminala la 10 ani

Publicat: 26 ian. 2015
3

Mary Flora Bell s-a nascut in 1957 in Anglia. Ea a avut depresie deoarece mama ei, Betty Mc.Crickett a incercat s-o abandoneze fara sa-i reuseasca, se prostitua si o abuza.Cand implineste 10 ani incepe sa aiba un comportament agresiv cu ceilalti copii si toti o evita.

Doar o fetita de 11 ani mai prostanaca, Norma se mai jucase cu ea.Intr-o zi Mary ispiteste un baietel de 4 ani intr-un bloc izolat si il stranguleaza,Norma uitandu-se la toata scena.Peste o saptamana,Mary ucide alt baietel de 3 ani si scrie cu o foarfeca pe burta lui M care vine de la Mary.Peste o zi,cand Mary implineste 11 ani distruge o sala de clasa alaturi de Norma.Apoi cele doua au pus bilete in care scria,,Noi l-am ucis pe Martin,,.

Vezi si Vera Renczi – Declaratii si pedeapsa

Politistii au vazut ca Mary avea un comportament ciudat(la o inmormantare a victimei radea si-si freca mainile de satisfactie).Ei le-au interogat pe fete dar dupa mai multe minciuni de-a lui Mary referitoare ca Norma a ucis baietii, Norma le-a zis totul,cum a fost martor la prima crima si ca a distrus sala de clasa.In 1968 Mary este condamnata la inchisoare pe viata,Norma trebuind sa plateasca o amenda pentru distrugerea clasei. Dar un rege doreste ca Mary sa fie eliberata dupa 20 de ani pentru buna purtare.Mary este eliberata in 1988 neavand regrete pentru crime.

Vezi si Zyklon B, otrava preferata a nazistilor

Reporterii afla de crimele micutei fetite si o numesc Bloody Mary. Peste tot se scria ca ea a socat lumea la varsta de 10 ani.A ajuns una dintre cele mai celebre criminale. In prezent ea are 57 de,este mama unei fete dar e si bunica.A fost difuzat cazul ei la serialul Deadly Women.

Adauga un comentariu