WoW!

Mască de păr cu ou: Rețete naturale pentru un păr frumos și sănătos

Publicat: 17 sept. 2021
Fată care își ține în mână părul
Măștile pentru păr pe bază de gălbenuș sunt recomandate pentru părul, uscat, fragil, deteriorat sau vopsit, dar și pentru părul gras, deoarece ajută la controlul excesului de sebum.

O mască de păr cu ou este excepțională, atunci când vrei ca podoapa ta capilară să fie mai rezistentă, mai frumoasă și mai mătăsoasă.

Gălbenușul de ou este de real ajutor, dacă te confrunți cu un păr fragil, care se rupe cu ușurință.

Consumul de ouă este extrem de benefic pentru sănătate, dar aplicate pe păr, mai ales gălbenușul, au efecte nebănuite. Masca de păr cu ou trebuie folosită de două-trei ori pe lună, pentru un păr superb.

Mască de păr cu ou: Rețete naturale

Măștile pentru păr pe bază de gălbenuș sunt recomandate pentru părul, uscat, fragil, deteriorat sau vopsit, dar și pentru părul gras, deoarece ajută la controlul excesului de sebum.

Gălbenușul de ou poate fi combinat cu mai multe ingrediente: ulei de măsline, ulei din semințe de in, suc de lămâie, iaurt, miere, vitamina A și vitamina D, bere nefiltrată.

Uleiul de măsline ajută la fortificarea și hrănirea firelor de păr. Uleiul de semințe de in contribuie la volumul părului și la fire de păr mai rezistente. De asemenea, sucul de lămâie este folosit pentru scalpul gras, care prezintă mătreață, iar iaurtul este folosit pentru hrănire, curățare și strălucire. Mierea contribuie la fortificarea și stimularea creșterii firelor de păr, iar vitaminele A și D la rezistență, volum și strălucire. Berea nefiltrată creează strălucire și hrănește.

Mască de păr cu ou pentru părul uscat

Pentru această mască aveți nevoie de două gălbenușuri, o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere și o lingură de zeamă de lămâie. Omogenizați bine ingredientele și aplicați masca de la rădăcină spre vârfuri, cu ajutorul unei pensule. Lăsați-o să acționeze cel puțin jumătate de oră și apoi clătiți părul cu apă caldă.
Folosiți un șampon pentru păr uscat și un balsam delicat. Masca poate fi folosită săptămânal.

Mască pentru păr gras

Ingredientele pe care trebuie să le folosiți pentru această mască sunt: un gălbenuș mare și o lingură de zeamă de lămâie. Masca trebuie aplicată la rădăcinile firelor de păr, după care masați bine. Nu uitați să umeziți părul înainte. Lăsați-o să acționeze 15 minute și apoi clătiți cu apă caldă.

Mască de păr cu ou împotriva căderii părului

Aveți nevoie de: un gălbenuș de ou, o lingură de iaurt natural de capră, 20 de picături de vitamina A, 10 picături de vitamina D, o lingură de miere. Ingredientele trebuie omogenizate bine, după care masca se aplică de la rădăcină spre vârfuri. Se lasă să acționeze 30 de minute, după acre se clătește părul cu apă caldă.
Această mască poate fi folosită săptămânal.

Mască de păr pentru părul casant

Ia două gălbenușuri și amestecă-le cu două linguri de ulei din semințe de in. Masca se aplică pe părul umed, pe toată lungimea firului de păr. Las-o să acționeze 30 de minute, după care clătește-o. Spală-te apoi cu șampon și folosește un balsam blând.

Mască de păr cu ou pentru strălucire

Amestecă într-un bol două gălbenușuri cu o ceașcă de bere. Aplică masca rezultată pe părul umed și las-o să acționeze 20 de minute. Clătește bine cu apă caldă și folosește un șampon adecvat.

Adauga un comentariu