Actualitate

Mascați din trupele speciale, bodyguarzi la nunta lui Salam. Cum au fost prinși și ce pedeapsă riscă

Publicat: 15 iun. 2022
mascați bodyguarzi nunta Salam
Florin Salam și Roxana Dobre au beneficiat la nuntă de serviciile a patru luptători SAS care le-au fost bodyguarzi

Patru mascați, adică luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS), au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam de pe litoral, care a avut loc la începutul acestei luni. Aceștia sunt acum cercetați disciplinat și ar putea face și obiectul unei anchete penale. Cei patru luptători SAS ar fi fost recunoscuți de ofițeri de informații din filmulețele difuzate de mass-media.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia. La petrecere  au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, printre care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.

Mascați din trupele speciale, bodyguarzi la nunta lui Salam

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) citate de gândul.ro, la aproximativ două săptămâni de la nunta lui Florin Salam, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister.

În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam.

Sursele citate au precizat că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Ce pedeapsă riscă luptătorii SAS

În prezent, cei patru agenți SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar. Totodată, aceștia ar putea, însă, să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani ‘la negru’, pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an.

Poliția Capitalei a anunțat că a fost dispusă „efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”.
Adauga un comentariu