National

Mascatii au gresit din nou adresa – VIDEO

Publicat: 09 feb. 2011
1

O familie din Constanta s-a trezit, ieri dupa-amiaza, cu fortele de ordine in casa. Familia Nicula isi petrecea o dupa-amiaza linistita, pana cand cineva a inceput sa izbeasca cu pumnii in usa. Erau mai multi mascati care pretindeau ca au mandat de perchezitie pentru adresa respectiva.

Perchezitia facea parte din operatiunea mai ampla desfasurata in cursul zilei de ieri, cand peste 130 de descinderi au avut loc, ieri, de la ora 6:00, la locuintele si la locurile de munca ale unor vamesi si politisti de frontiera din zona de vest. In ciuda protestelor familiei Nicula, fortele speciale au urmat procedura si au rascoit toata casa, fara sa lase nici un coltisor neverifcat.

Cand nu au fost descoperite tigarile de contrabanda pe care se asteptau sa le gasesca in apartament, ofiterii au verificat din nou mandatul si au realizat ca au gresit adresa, ei facusera perchezitia la etajul 3 al blocului, iar mandatul era pentru un apartament de la etajul patru. Familia Nicula este acum hotarata sa dea in judecata fortele de ordine.

 
Comentarii
Adauga un comentariu