Local

Masina burdusita cu alcool de contrabanda descoperita de politistii de frontiera

Publicat: 17 mart. 2014
1
Un moldovean s-a ales cu o amenda in valoare de 5.000 de lei, dupa ce a fost prins de politistii de frontiera in timp ce transporta cu masina 45 de litri de alcool de contrabanda. Barbatul, din Republica Moldova, a fost prins in trafic la sfarsitul saptamânii trecute, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice.

Citeste si Votca si tigari de contrabanda, confiscate din magazine

Politistii de frontiera de la SPF Foltesti – ITPF Iasi, pentru valorificarea unor informatii, au oprit o masina Mercedes, inmatriculata in Republica Moldova, in timp ce aceasta se deplasa pe comunicatia DN 26, pe raza localitatii de frontiera Foltesti.

Citeste si Votca si tigari, confiscate din Piata Nicolina
 

In urma controlului, oamenii legii au descoperit 45 de litri bauturi alcoolice, mai precis 24 litri de Vodka Nemiroff, imbuteliata in sticle de cate un litru fiecare, dar si 21 de litri de vin alb, imbuteliat in sticle de 1.5 litri fiecare. In urma verificarilor, politistii au stabilit ca bunurile ii apartin lui Mihail V., cetatean din Republica Moldova, pasager in autoturism. Marfa a fost confiscata, iar pasagerul a fost amendat.
Adauga un comentariu