Local

Masina de doua miliarde de lei, la Aeroportul Iasi

Publicat: 19 feb. 2014
1

Aeroportul International Iasi isi mareste din nou parcul auto. Dupa ce au achizitionat recent un autoturism Dacia Duster, cei de la aeroport cauta sa cumpere un microbuz pentru transport persoane. Pentru achizitia masinii au fost puse la bataie 202.000 de lei. Microbuzul ar trebui sa aiba o capacitate totala de 20 de locuri, garantie 36 luni de la data achizitiei. Masina va trebui sa fie livrata in termen de 90 zile de la semnarea contractului.

Microbuzul trebuie sa aiba clasa de emisii Euro 6 si sa consume cel mult 11 litri la suta de kilometri. In luna decembrie a anului trecut, aeroportul iesean a achizitionat, pentru 80.000 lei, un autoturism Dacia Duster, ce ar fi trebuit folosit pentru verificarea pistei. Numai ca masina a ajuns sa fie utilizata exclusiv de directorul Marius Bodea, chiar si atunci cand a trebuit sa-si plimbe familia. Aeroportul mai detine un Nissan Pathfinder, doua Chevrolet Spark, alte doua microbuze, precum si o Dacia Logan.

Comentarii
  • Chiar nu e zi sa nu ne miram ce hotie au mai facut escrocul Adomnitei si slugile sale gen Bodea? Stati linistiti ca pana ii leaga tot asa o sa faca. Deja calculul lor e simplu: Relu a intrat la puscarie dar cand o sa iasa peste ceva timp va avea in conturile din Cipru si Italia douazeci de milioane de euro care ii raman curate. Iar daca da PSD-ul si o amnistie va fi ca Nastase, bogat si cu hotiile trecutului curatate!

Adauga un comentariu