Actualitate

Masina de la Google Maps, surprinsa pe strazile din Iasi. Modulul Street View va avea parte de actualizari majore

Publicat: 10 aug. 2018
1

Astazi, reporterii BZI au surprins masina Google Street View la Iasi, pe strada Anastasie Panu.

Google Maps urmeaza sa aiba parte de actualizari importante pentru modulul Street View deoarece masinile celor de la Google au revenit in Romania vara aceasta pentru a actualiza imaginile locale disponibile in platforma. Cei de la Google spun ca se concentreaza pe fotografierea drumurilor care leaga localitatile din Romania, astfel ca Google Maps va afisa in lunile urmatoare prin Street View informatii mai exacte pentru diverse locatii de pe teritoriul Romaniei.

Street View exista in Romania din 2010, iar acoperirea pentru Google Maps s-a facut incepand din 2012, peste 40.000 de KM de drumuri cu 39 de orase fiind fotografiate atunci, impreuna cu sute de obiective turistice, iar vara aceasta actualizarile vor continua.

Google Maps va avea deasemenea in Street View imagini din Delta Dunarii, cei de la Google avand echipament de fotografiere in acea zona in momentul de fata, proiectul fiind dezvoltat in colaborare cu World Wide Fund Romania. Mai mult decat atat, in Street View pentru Google Maps vor aparea in curand noi imagini care contin obiective turistice importante din Transilvania, astfel ca vei putea vedea in avans ce urmeaza sa vizitezi, pentru a sti ce te asteapta.

Google Maps este cel mai folosit serviciu de harti de pe planeta, iar cei de la Google se uita cu atentie mai mare la Romania, unde exista cel mai probabil milioane de oameni care folosesc platforma in fiecare luna. Google Maps va avea o multime noutati pentru romanii care folosesc platforma, impreuna cu Street View, iar asta deoarece impreuna cu fotografierea locatiilor, cei de la Google actualizeaza inclusiv hartile pentru a oferi navigare ghidata mai exacta.

Adauga un comentariu