Local

Masinile unui primar au fost incendiate! Politia face cercetari – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 feb. 2014

@ Autoturismul Land Rover a fost distrus complet @ Celalalt autoturism, apartinand Primariei, un Logan MCV, a fost, de asemenea, avariat @ Primarul sustine ca ar fi vorba despre o mana criminala, iar vecinii spun ca au auzit zgomote suspecte cu putin timp inainte de izbucnirea incendiului

Caz incendiar ajuns pe masa politistilor din Comarna. Masina personala a primarului Victor Banu a luat foc, iar incendiul s-a extins si la masina Primariei. Incendiul a izbucnit duminica dimineata, in jurul orei 04.00, iar primarul se teme ca ar fi vorba despre o mana criminala. Suspiciunile i-au fost intarite de declaratiile vecinilor, care au povestit ca au auzit zgomote suspecte cu putin timp inainte de izbucnirea incendiului si, in plus, au vazut trecand o masina care circula pe strada cu farurile stinse. Flacarile au inghitit complet autoturismul Land Rover, in ciuda eforturilor disperate ale primarului si vecinilor, care au sarit in ajutor. Oamenii au aruncat galeti cu apa si zapada, iar la fata locului s-a deplasat si un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). Pompierii au stabilit deocamdata doar o cauza probabila a izbucnirii flacarilor.

Citeste si: Trei masini incendiate de interlopi in urma unei reglari de conturi

„În data de 09.02.2014, ora 05:07, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit în comuna Comarna pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism proprietatea lui Victor B. Au ars: instalatia electrica, cinci anvelope, scaunele, capitonajul interior si vopseaua autoturismului. Incendiul s-a propagat si la un alt autoturism, proprietatea unei institutii publice, ce se afla parcat în imediata apropiere. Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit produs la conductori electrici defecti”, a declarat Silvia Bolohan, purtator de cuvant al ISU Iasi. Primarul spune ca nu a primit amenintari, insa nici nu s-ar mira daca ar fi vorba intr-adevar despre o mana criminala. „In vederea clarificarii problemei, am depus plangere la politie”, a spus Victor Banu.

Citeste si: Masina de la Directia Anticoruptie incendiata de MAFIOTI

Comentarii
Adauga un comentariu