Eveniment-Social

Masonii din tara se aduna la Iasi

Publicat: 16 mai 2012
1

La sfarsitul acestei saptamani la Iasi va avea loc o noua intalnii a masonilor din intreaga tara. Membrii Marii Loje Nationale a Romanei vor discuta cu cei de la Iasi mai multe aspecte, tema principala fiind „Actualitati in Masoneria Romaneasca„.

La intalnire va participa si dr. Viorel Danacu, mare maestru al Marii Loje Nationale a Romaniei – Loja de Rituaistica Comparata si Cercetari Masonice, dar si presedinte al Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti. „Evenimentul este neimplicat politic, fiind invitati oameni de cultura, personalitati, cetateni ai Iasului, barbati si femei, initiati si neinitiati, tineri si varstnici, avand ca scop eliminarea confuziilor care planeaza de ani de zile asupra Ordinului Masonic, avand posibilitatea in acest sens de a adresa intrebari invitatului nostru”, a spus Demostene Olariu, mare maestru regional al masonilor. Masonii s-au mai adunat la Iasi si acum cateva luni, cand au discutat la Muzeul Unirii din Iasi mai multe detalii legate de Centrul de Studii Francmasonice si altele.

Comentarii
  • Cine dreacu sa intre in loja asta alaturi de tiganul asta de Demostene ? Iti vine sa versi numai cand il vezi , nu poti sta langa garoi , pute al naibii . Ihhh, brrrr…

  • Chiar ca asa e, un ***** *****, care stie sa bea si sa o bata e concubina lui si sa i-o traga fetei vitrige Andreea! Daca si un astfel de ***** a ajuns mason, inseamna ca e jale, iti dai seama … Asta numai dupa furat umbla, atat! SA VINA HITLER INAPOI!

  • O SLEAHTCA de mafioti adunati sub nume „pompoase” cu obiceiuri copiate care mai de care mai perverse – cu pretentii de „ascunsi” si INTERNATIONALI. Din pacate acestia NU CONSTRUIESC – ci doar ADUNA si fac TRAFIC de INFLUENTA in detrimentul SOCIETATII. Daca am mai acea servicii secrete si institutii – TOATE aceste GASTI MAFIOTE ar trebui sa stea in alta parte….. Toate SCURSURILE SOCIALE – antrenate in FURACIUNI, in contrabanda , in trafic de ORICE… au ajuns sa se numeasca „masoni” , sioni, cavaleri si alte farafaslacuri CARAGHIOASE.

  • Acest Demostene mai e si consilier la Cancelaria prefectului.Poate noul prefect o sa-si dea seama cu cine are de-a face.

  • Vrummm, vrummmm, transmit in derect de la campeonatu ofrodist unde nanasu meu e absent din cauze sentimentale. Dar daca nu locuia la garsonera creca nu venea sa ofrodeasca ci mergea la sedinta, ca ierea mason, vanator si pescar. Acu are loja la garsonera.

  • Rapciugi zabaloase, satane incondeiate,hoti la drumul mare, masonii trebuie agunati gramada si starpiti precum cainii turbati!!!

  • Hai las-o! Nu stiam ca jagardelul asta e si mason. S-au dus naibii si astia. A, ba nu. Daca vine Danacu, inseamna ca e vorba de niste tipi care-si spun singuri masoni. dar nu sunt recunoscuti. Ma miram sa fie betivul si puscariasul asta mason!!!!!

  • Oameni buni aveti idee incotr-o mergem cu asemenea oameni? trezitiva fratilor auzi domnul Demostene Olariu consilier si mai nou mason doamne aparane si pazestene

    • fa zisu rasule dute …………..stiii tu unde moriiiiiiii de ciuda asai nu .vezitii de mamaliga taranco si lasa oamenii fa taratura

Adauga un comentariu