Timp liber

MasterChef : Ce au facut concurentii dupa terminarea show-ului

Publicat: 19 iul. 2012
6

Concurentii show-ului MasterChef au revenit la viata de dinainte de emisiune. Multi dintre ei recunosc ca multe aspecte s-au schimbat, altii au decis sa se apuce serios de o cariera in industria alimentara. Iata ce au facut concurentii dupa terminarea show-ului.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) lucreaza cu Chef Florin Dumitrescu

„Dupa incheierea competitiei viata mea s-a schimbat radical, pot sa spun ca a luat o turnura de 180 de grade. Ca persoana nu m-am schimbat sau cel putin asa imi place sa cred, insa mi s-au intamplat doar lucruri extrem, extrem de bune si de placute”.

Alex Petricean (D’Artagnan), coleg cu Dexter in restaurantul lui Chef Florin Dumitrescu

„Viata mea s-a schimbat radical dupa experienta MasterChef, asta o pot spune clar si raspicat. Am simtit nevoia sa bat fierul cat e cald, astfel ca imediat dupa sfarsitul competitiei m-am inscris la o scoala de atestare profesionala in gastronomie si am facut practica in restaurantul unui hotel important de 5 stele din centrul Bucurestiului. In momentul de fata sunt bucatar cu acte in regula.

Alex Cirtu, Teacher cu abilitati gastronomice

„Viata mea dupa MasterChef este mult mai frumoasa. Ma saluta oamenii pe strada sa ma felicite pentru parcursul meu in cadrul acestui concurs si pentru caracterul de care am dat dovada, ma intreaba despre diverse retete sau daca m-as mai inscrie si pe viitor la urmatoarele sezoane, iar bineinteles raspunsul meu este intotdeauna afirmativ. Am in plan cateva proiecte de caritate impreuna cu concurentii MasterChef (absolut toti s-au pronuntat dispusi sa ajute) si incet, incet speram sa determinam oamenii cu putere de influenta foarte mare in aceasta tara sa ia si ei la randul lor masuri.”

Petru Buiuca

„Viata mea s-a schimbat. Am cunoscut mai multa lume si am putut sa mi fac mesajul vazut si auzit de foarte multi dintre romani. Prezentul ma gaseste cu acelasi job, dar cu mai multa initiativa! Lucrez, atat cat timpul imi permite, sa mi adun retetele personale si sa gasesc metode de a le imbunatati. Imi place sa fac lucrurile bine. Ma ghidez dupa principiul „incet, dar sigur”.

Flavia Meterez

„M-am reintors la ale mele dupa terminarea show-ului, la familie, prieteni, atelier, biblioteca, preocupari, concerte, expozitii, haladuit prin lume, casa, scoala… S-a terminat si sesiunea studentilor intre timp, am trecut si notele, acum urmeaza examenele mele (sunt in anul al II-lea la doctorat). Abia astept vacanta, am multe de vazut vara asta (Documenta de la Kassel, Bienala de la Venetia, cea de la Paris), de relaxat, de amuzat, de iubit, de savurat, multe de recuperat”

Mimi Nicolae

„Este adevarat, viata mea s-a schimbat in bine dupa acest concurs, am cunoscut oameni minunati, participam la diverse evenimente, gatesc cu aceeasi dragoste, dar sunt mult mai curajoasa in ceea ce fac. Și am o familie minunata care ma sustine! Am ramas prieteni cu Alex Petricean, Bogdan Alexandrescu, Sidia Sissoko, Florin Dumitrescu.”

Mehrzad Moghazehi

„Dupa MasterChef am primit mai multe oferte si propuneri de colaborare. Sunt in discutii cu un restaurant din provincie, pentru un contract de imagine. Inca nu mi am schimbat job-ul, dar in curand cred ca se va intampla si asta. Am propuneri pentru cateva evenimente, una dintre ele se refera la organizarea de seri orientale in diferite restaurante.

Gabi Godeanu

„Am fost foarte ocupat cu o rotiserie, care se numeste Halal. Da, este foarte adevarat ca mi-am deschis aceasta afacere si, multumesc lui Dumnezeu, clientii sunt multumiti de serviciile pe care le oferim. Afacerea ese una micuta penru inceput, cu potential de dezvoltare foarte mare. Romanilor le place manance.”

Sidia Sissoko

„Dupa terminarea show-ului am fugit si m-am inscris la o scoala de bucatari a carei diploma este recunoscuta atat in tara, cat si in Uniunea Europeana. Consider ca pentru a fi un profesionist intr-un domeniu trebuie sa ai cunostinte teoretice si practice solide. Mi-am luat diploma cu 10 si urmez mai departe cursurile de bucatar chef in cadrul aceleiasi scoli. Am primit mai multe propuneri de colaborare, insa pana acum nu am dat curs nici uneia.”

Andreea Moldovan

„Dupa terminarea emisiunii, evident ca mi-am petrecut cat mai mult timp alaturi de familia mea, am fost intr-o vacanta frumoasa si am continuat sa gatesc. Cat despre lucrul intr-o bucatarie profesionista, asta mi-am dorit de mult timp, insa am ales sa ma concentrez pe cresterea si educarea fetitei mele. Acum ca va incepe gradinita, imi voi imparti timpul altfel.”

Adauga un comentariu