Stiri

Masterchef isi opreste filmarile. De ce s-a luat aceasta decizie cand abia reincepuse un sezon, dupa 2 ani de pauza

Publicat: 19 sept. 2019

Dupa o pauza de doi ani, Pro Tv a reluat emisiunea MasterChef, avand jurati noi la inaintare, printre ei si cunoscutul bucatar Joseph Hadad. Tot el este si motivul pentru care producatorii au decis sa sisteze filmarile, temporar, totul avand legatura cu religia lui. 

Show-ul Pro TV, programat aproape in afara prime-time-ului, a debutat pana acum pe locurile doi si trei in audiente.
„Sezonul cu numarul sapte va include probe noi, cu totul si cu totul surprinzatoare, atat pentru concurenti, cat mai ales pentru telespectatori. Concurentii vor gati in mai multe locatii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinara a tarii noastre. De-a lungul sezonului, concurentii vor fi pusi la grea incercare, atat din punct de vedere al rezistentei, cat si al creativitatii”, au spus producatorii emisiunii.

Ei bine, iata ca dupa doar cateva editii, filmarile vor fi sistate, insa temporar, din cauza juratului Joseph Hadad.

Si asta pentru ca chef-ul, originar din Ierusalim, respecta cu sfintenie sarbatorile religiei mozaice (iudaism). De exemplu, vineri seara, la apusul soarelui, incepe Sabatul, zi in care practicantii acestei religii se abtin cu desavarsire de la orice activitate care se considera munca de catre codul religios Halaha (corpus de legi religioase evreiesti). Chef Joseph Hadad petrece tot acest timp in rugaciuni si nu poate munci, sustin cei de la click.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit