National

Masura de ULTIMA ORA luata de Casa Regala! Ce se intampla cu Regele Mihai I

Publicat: 19 nov. 2017

Casa Regala a Romaniei anunta ca starea Regelui Mihai nu s-a agravat, insa este in continuare ingrijoratoare. Majestatii Sale i se administreaza medicamentatie pentru usurarea somnului si a respiratiei.

"In zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat, semnele vitale ale Majestatii Sale aflandu-se pe o platforma constanta. Medicii au administrat o medicatie care sa usureze somnul si respiratia. Cu toate acestea, Majestatea Sa continua sa se afle intr-o stare ingrijoratoare de sanatate. Scaderea accentuata a capacitatilor fizice si a capacitatii de comunicare, precum si imposibilitatea de a se deplasa fara ajutor au ramas la acelasi nivel. Regele Mihai este ingrijit la domiciliu cu exceptionala competenta si cu mare grija de o ampla echipa medicala. Doctorii evalueaza zilnic starea Majestatii Sale", transmite Casa Regala a Romaniei printr-un comunicat de presa.

Dezvaluiri INCREDIBILE! Regele Mihai I ar fi controlat de securistul Radu Duda

Potrivit sursei citate, medicii considera riscanta deplasarea Majestatii Sale la spital.

Medicii considera prea riscanta deplasarea Regelui Mihai de la resedinta privata la spital. Ei sunt unanimi in recomandarea ca tratamentul administrat Majestatii Sale sa se concentreze acum pe prevenirea suferintei si pe pastrarea confortului fizic si psihologic al Suveranului. Inalt Preasfintia Sa Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale a fost la resedinta din Elvetia, in mai multe randuri, si a dat impartasanie Regelui nostru. De asemenea, reprezentanti ai sai se deplaseaza frecvent la resedinta regala", sustine Casa Regala. Potrivit comunitatului de presa, la resedinta Regelui Mihai se afla Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu, iar "prezenta va continua sa fie limitata doar la fiicele Majestatii Sale si la Mitropolitul Iosif (sau trimisul sau)".

"Medicii au transmis faptul ca, in actuala stare in care se afla Majestatea Sa, Principesa Mostenitoare Margareta poate sa se intoarca in Romania deocamdata, pentru a-si relua activitatile publice", mai transmite Casa Regala. Casa Regala a Romaniei a anuntat, la inceputul lunii, ca starea de sanatate a Regelui Mihai s-a inrautatit si ca Principesa Margareta si Principele Radu au plecat duminica, 5 noiembrie, de urgenta in Elvetia.loading...

Adauga un comentariu