Actualitate

Masuri luate cu ocazia vizitei Papa Francisc

Publicat: 20 mai 2019
1

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizita Papa Francisc 2019” a adoptat, in colaborare cu reprezentatii autoritatilor locale din Bucuresti, Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj, masurile necesare pentru a veni in sprijinul localnicilor si al celor sositi special pentru vizita  Suveranului Pontif in Romania.
Au fost deja stabilite, organizate si urmeaza a fi operationalizate de catre autoritatile locale, din cele patru orase, punctele de indrumare si informare gestionate de catre voluntarii selectati de reprezentantii Bisericilor, zonele de parcare auto destinate celor veniti special pentru eveniment, rute de acces pentru sosirea si plecarea participantilor la slujbe,  dar si o serie de masuri, normale si necesare, pentru riveranii din zonele aflate pe traseul de deplasare al Papei Francisc.
In functie de situatiile concrete si de numarul de participanti la evenimentele din Bucuresti, Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj autoritatile locale vor actiona si informa populatia, astfel incat sa vina in sprijinul celor care isi doresc sa-l vada pe Suveranul Pontif in vizita sa in Romania.
Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizita Papa Francisc 2019” a conceput actiunile ce vor avea loc pe perioada vizitei pentru a pastra ritmul normal al vietii cotidiene din orasele vizitate.

Comentarii
  • Da, am citit despre el. Papa Pius, „ea” scris lui Stefan cel Mare o scrisoare. „La” numit Atletul lui Christ. Acuma vine la statuie, sa depuna o coroana. Frumos!

  • ACUM E MOMENTUL EXAGERARILOR DI PCT. DE VEDERE SECURITATE ACUM E MOMENTUL SA VINA IN FATA TOT FELUL DE COLONEI DIN SERVICII CU SALARIILE LOR DE SUTE DE MILIOANE SA ARATE PUPISTU CURISMUL ROMANESC IN EXAGERARI TIPIC ROMANESTI IAR MOLDOVENI SA SPUNA SA TRAITI ……TRECETI LA MUNCA PE SALARII DECENTE SI PENSII NORMALE .

Adauga un comentariu