Secretele istoriei

Masuri speciale pentru nunta fostului Principe Nicolae! De ce a ales un loc blestemat pentru eveniment

Publicat: 10 sept. 2018

Noutati despre masurile speciale care se iau la Sinaia pentru nunta anului. De Cazinoul de la Sinaia, locul unde se va face petrecerea de nunta pentru nepotul regelui, fostul Principe Nicolae, se leaga multe legende si blesteme.

Legenda spune ca a doua zi dupa inaugurare s-au sinucis doi frati milionari, este locul in care si-au pierdut averile bogatii vremii, iar altii s-au imbogatit peste noapte.

„Sinaia e un oras special in care se intampla multe evenimente. Probabil va fi inchisa criculatia intre Biserica Sfantul Ilie si Cazinonul din Sinaia, pe o lungime de doi kilometri. Nunta se va tine la Cazino, in sala oglinzilor, o sala celebra. E un loc de cultura. Am primit si eu invitatie si voi merge cu mare placere” primarul din Sinaia, domnul Vlad Oprea.

„Din cate stiu, nu sunt foarte multi politicieni invitati. E prima nunta care se desfasoara Sinaia dupa 70 de ani de zile. Ultima data s-a casatorit Principesa Ileana, fiica regelui Ferdinand. Pe invitatia primita nu e trecuta Majestatea Sa, Margareta. Deocamdata nu se cunosc numele nasilor”, a mai spus Oprea.loading...

Adauga un comentariu