News Flash:

Masurile impuse de Prefectura la Primaria Pascani

21 Aprilie 2010
833 Vizualizari | 1 Comentarii
In urma unui contrul efectuat de prefectul Dragomir Tomaseschi la Primaria Municipiului Pascani in perioada 24-29 martie. Prefectura a stabilit masurile care se impun a fi luate la nivelul unitatii administrativ-teritoriale. Acestea se refera la convocarea Consiliului Local în scris, prin intermediul secretarului unitatii administrativ-teritoriale, asa cum prevede legea, invitatiile cuprinzand data, ora, locul desfasurarii sedintei si ordinea de zi vor fi atasate la dosarele speciale de sedinta. In plus, la dosarele de sedinta vor fi anexate procesele verbale de afisare la sediul Primariei a proceselor verbale ale sedintelor Consiliului Local sau dovada publicarii acestora pe pagina de internet a unitatii administrativ-teritoriale. Sedintele comisiilor de specialitate se vor desfasura înaintea sedintelor Consiliului Local, astfel încat rapoartele de avizare ale proiectelor de hotarari sa poata fi multiplicate si difuzate catre consilierii locali, o data cu ordinea de zi, asa cum prevede legea. Proiectele de hotarari vor fi semnate nu numai de secretarul unitatii administrativ-teritoriale, ci si de initiatori acestora, asa cum prevede Legea administratiei publice locale. De asemenea, s-a impus actualizarea fiselor posturilor continand atributiile personalului care îsi desfasoara activitatea în cadrul aparatului de specialitate al primarului si intocmirea si actualizarea dosarelor profesionale ale functionarilor publici în conformitate cu prevederile legale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

KOKOSHAT  | #104057
domnule prefect mare imi este mirarea ca pentru a ajunge in pascani treceti si pe la tg frumos. cum de nu va opriti si aici?a trecut tataru la pdl si de-acuma gata,va faceti ca nu vedeti ilegalitatile ce se petrec in primarie?de ce nu verificati cum se desfasoara sedintele de consiliu local?de ce nu verificati competenta aparatului de specialitate al primarului?domnule prefect,pe langa obligatia de serviciu care va revine,aveti si o obligatie morala pentru a verifdica aceste lucruri. nu inchideti ochii la prostiile care se intimpla in aceasta institutie.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3536 (s) | 22 queries | Mysql time :0.244226 (s)