Cancan

Maurice Munteanu dă de pământ cu Loredana Groza. Ce a spus stilistul despre cea mai recenta melodie a artistei

Publicat: 29 apr. 2021
Loredana Groza si Costi Ionita in clipul piesei
Maurice Munteanu a vorbit despre apartia Loredanei Groza in clipul piesei "Fericire"

Maurice Munteanu dă de pământ cu Loredana Groza după ultima sa apariție în controversatul videoclip în care apare alături de 10 maneliști. Stilistul consideră că melodia putea fi un adevărat hit datorită faptului că este cântată de atâtea nume celebre.

Juratul de la “Bravo, ai stil!” este și el la fel de controversat în mediul online unde se vehicula că ar avea o fiică.

Maurice Munteanu dă de pământ cu Loredana Groza

Odată cu lansarea melodiei intitulate “Fericire”, internetul s-a împărțit pe din două. Piesa este cantată de Loredana, o artistă consacrată, alături de alți 10 maneliști din România: Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Costi Ioniță, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Baboiash și Ștefan.

Clipul piesei a reușit să adune peste 4,4 milioane de vizualizări și 8,5 mii de comentarii. Pe Youtube, foarte mulți oameni o critică pe Loredana Groza și fac remarci răutăcioase.

Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”, nu a putut să nu-și exprime părerea atât despre vestimentația Loredanei, cât și despre mesajul piesei, despre care spune că a lipsit cu desăvârșire.

„S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana.

Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică:

1. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

2. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.

Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță.

În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri”, a scris Maurice Munteanu pe pagina personală de Facebook.

Cum se apară Loredana Groza

Loredana Groza nu a stat cu mâinile în sân și a răspuns tuturor celor care au căutat să o jignească.

„ Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină”,  a scris Loredana pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu