Jocuri

Max Payne 3 – Multiplayer Trailer si GameTrailers TV

Publicat: 04 mai 2012

Cei de la Rockstar Games au lansat inca un episod al seriei Max Payne 3 Design and Technology, al doilea din miniseria dedicata componentei multiplayer din viitorul Max Payne 3.

Pe langa campania single player (in care fostul detectiv Max Payne este nevoit sa o salveze pe Fabiana Branco, sotia unui foarte bogat om de afaceri din Sao Paulo, Brazilia), Max Payne 3 introduce, pentru prima data in cadrul seriei, multiplayer-ul online.

Secventele de mai jos explica cum vor functiona abilitatile numite „bursts” (Bullet Time este una dintre acestea), cum modul de joc „Gang Wars” va avea la baza mini-povesti inspirate de campania single player a jocului, si cum obiectivele vor varia de la o partida la urmatoarea, pentru a face jocul cat mai variat si interesant.

Mai mult, cea mai noua editie a emisiunii GameTrailers TV are in prim plan Max Payne 3. Jurnalistul Geoff Kighley a avut ocazia sa discute cu oficialii Rockstar Games despre mai multe aspecte ale jocului, toate aceste informatii fiind reunite in editia de mai jos a GameTrailers TV.

Max Payne 3 va fi lansat in Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 si Xbox 360, versiunea de PC fiind asteptata pe 1 iunie.loading...

Adauga un comentariu