Magazin

Maximilian are probleme de sanatate

Publicat: 09 apr. 2013
1

Maximilian, solistul care a facut furori cu piesa “Sophie”, si-a anulat toate concertele din aprilie si mai pentru a-si rezolva problemele de sanatate.
Cu aproximativ zece concerte pe luna, pe Maximilian l-a ajuns oboseala. Solistul are nevoie sa se odihneasca, sa recupereze orele de somn pierdute si sa se puna pe picioare ca sa fie apt atunci cand urca pe scena. Pentru acest lucru, Maximilian a considerat ca daca va face pauza doua luni isi va reveni complet.
In aceasta perioada, Maximilian isi va face toate analizele si se va odihni pentru ca a cam ramas in urma cu somnul. Desi surse din anturajul lui au marturisit pentru WOWbiz.ro ca Maximilian ar avea ceva probleme la ficat, impresarul lui ne-a asigurat nu este nimic grav. “Maximilian face o pauza, asa cum a anuntat. Este vorba despre oboseala acumulata si nu alte probleme de sanatate mai grave”, ne-a declarat Mihnea Ciobotaru, PR-ul lui Maximilian.
In cele doua luni de pauza, Maximilian pierde peste 20.000 de euro, el fiind platit cu 1.000 – 1.200 de euro pentru un concert, conform acelorasi surse.

Adauga un comentariu